Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Umjesto atraktivnih plesačica, glavna atrakcija – magarci

17.06.2012. 22:00
Umjesto atraktivnih plesačica, glavna atrakcija – magarci


Posjetitelji su bili oduševljeni nastupom Sexymotherfuckersa, koji su premijerno izveli himnu moto kluba Beštije


Motoristi iz brojnih hrvatskih moto klubova, ali i oni pristigli iz regije i Europe ovoga vikenda uživali su u tradicionalnom moto susretu kojeg su organizirali članovi MK Beštije. Niti ovoga puta na Puntamici nije nedostajalo dobre zabave za koju su se pobrinuli Sexymotherfuckersi, Utvare, Torrens i Full Monty te tribute bendovi High Voltage, Missing Link i Machine Gun.
Uz pristupačne cijene hrane i pića, dobru glazbu i moto igre, ovaj susret obilježen je i defileom kojim su brojni motoristi obišli cijeli Zadar. Posebno zadovoljan ovogodišnjim susretom bio je predsjednik kluba Alen Vimer.
– Izuzetno smo zadovoljni s posjetom, a defile me ugodno iznenadio. Sudjelovali su brojni motoristi. Obično u takvim događanjima bude manje motorista, veliki dio ostane u kampu, a sad je s nama bila sigurno polovica, kaže Vimer.
U defileu je sudjelovalo skoro 500 motorista iz 107 klubova te raznih krajeva Hrvatske i Europe, a osim u vožnji Zadrom, posebno ih je oduševio glazbeni dio susreta i nastup Sexymotherfuckersa koji su nastupali oba dana, premijerno izvodeći himnu moto kluba Beštije.
– Sexymotherfuckersi su se zaista iskazali i potvrdili naše prijateljstvo. Ljude su ugodno iznenadili, pa su zbog toga nastupili i drugog dana. Glazbeni dio je bio za svačije uši, a od osam bendova koji su nastupili niti jedan ne možemo posebno izdvojiti, govori Vimer.
Ovaj susret obilježen je i brojnim iznenađenjima, pa su posjetitelji imali priliku vidjeti magarce koji su u kamp Punta dovedeni posebno za ovu priliku, dok ovoga puta nisu nastupile plesačice.
– Obilazimo susrete i sastavni dio obično su plesačice, mi smo ove godine odlučili da njih nećemo imati, ali nisu ni nedostajale. Posebno iznenađenje bili su magarci koje su nam ustupili iz farme Dar-Mar, a posjetitelji su njima bili ugodno iznenađeni, kazao je Vimer te dodao da je netipična svirka za motorijadu bila i u nedjelju kada su u popodnevnim satima stigli tamburaši.
Osim brojnih motorista, dobar program i ljubav prema motorima te prijateljstvo s Beštijama privukli su na Puntamiku i brojne “civile”, a u petak i subotu na Puntamici je bilo oko 2.000 posjetitelja.