Minigradnja d.o.o. će uređivati bedeme

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika anamarijabilan
Odabran izvođač radova
Arhiva ZL
Uskoro bi mogli početi radovi na bedemima

Minigradnja d.o.o., tvrtka iz Vodica odabrana je kao ekonomski najpovoljnija ponuda za radove parternog uređenja Bedema zadarskih pobuna.

Naime, prema odluci gradonačelnika Grada Zadra po provedenom otvorenom postupku javne nabave odlučeno je kako će ova tvrtka koja je dala cijenu ponude od 19.027.884,56 kuna bez PDV-a, odnosno 23.784.855,70 kuna biti ona koja će obaviti radove na uređenju bedema.
- Ponuditelj Minigradnja d.o.o. dostavio je ponudu koja u potpunosti zadovoljava uvjete iz dokumentacije o nabavi i koja je prema kriteriju za odabir ocijenjena kao ekonomski najpovoljnija ponuda s največim brojem bodova 100,00 i cijenom ponude od 19.027.884,56 kuna bez PDV-a, odnosno 23.784.855,70 kuna s PDV-om, pojašnjeno je u odluci.
Također stoji kako je naručitelj odbio ponudu tvrtke Kameni zid d.o.o. iz Drniša, jer, kako navode, ponuditelj od kojega su zatraženi ažurni popratni dokumenti istima nije dokazao da ispunjava uvjete, odnosno da nije ispunio obveze plačanja dospjelih poreznih obveza i obveza za mirovinsko i zdravstveno osiguranječ ime nije dokazao nepostojanje osnova za isključenje.
Rok mirovanja iznosi petnaest (15) dana od dana dostave odluke o odabiru.
Sredstva će teretiti proračun Grada Zadra za 2019. godinu i projekcije za 2020. i 2021. godinu.
Po izvršnosti ove odluke u roku od 30 dana sklopit će se ugovor o javnoj nabavi radova s ponuditeljem Minigradnja d.o.o.
Protiv ove odluke može se izjaviti žalba u roku od deset dana od dana njezinog primitka.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)