Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

[FOTO] Tenisači zaigrali s najmlađim Zadranima na Forumu

18.06.2020. 20:26


Zadar je ovog vikenda, od 19. do 21. lipnja, domaćin teniskog megaspektakla Adria Tour, no u ovim danim koji prethode tom megaspektaklu, bilo je vremena i za druge zanimljive sadržaje.
Teniske zvijezde tako su se na Višnjiku okušale i pod koševima, a odmah po završetku utakmice tenisači su se uputili prema zadarskom Forumu gdje su se družili s najmlađim Zadranima na Kids’ Dayu Adria Toura. Više od stotinu mališana okupilo se kako bi vidjeli svoje teniske idole te s njima zaigrali tenis. Tenisači su se družili s djecom te im otkrili korisne savjete i brojne tajne bijelog sporta, a možda je baš danas na Forumu zaigrala neka buduća zvijezda hrvatskog tenisa.
Adria Tour počinje sutra u 17 sati ždrijebom i egzibicijskim mečevima. Adria Tour organizira upravo prvi reket svijeta Novak Đoković, a suorganizator zadarskog turnira je Hrvatski teniski savez. Uz uzbudljive mečeve teniskih zvijezda praznik tenisa u Zadru upotpunit će i bogat glazbeni program na kojem nastupaju Gibonni, Petar Grašo i gost iznenađenja.
Ulaznice za megaspektakl mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr kao i na blagajni ŠC Višnjik.