Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Fundić: Zadru i svim navijačima želim puno sreće u budućnosti!

18.06.2020. 09:06


Miljenik zadarske publike i dosadašnji centar KK Zadar, 26-godišnji Stefan Fundić, sljedeće sezone branit će boje BiH abaligaša Igokee. Informacija je to koju je osobno potvrdio Fundić, uz koju je iskoristio priliku za zahvaliti se bivšem klubu, kao i mnogobrojnoj zadarskoj publici na ljubavi i podršci koju je uživao za vrijeme svog boravka u Zadru.
– Htio bi se zahvaliti svima u Košarkaškom klubu Zadar i navijačima na prethodnoj sezoni. Zapravo, poruke mi ni u ovom trenutku ne prestaju dolaziti od navijača koji mi žele puno sreće u nastavku karijere, kao što svima njima, ali i klubu i sam osobno želim. Smatram kako sam dao sve od sebe u prethodnoj sezoni i kako su ljudi u Zadru to prepoznali i ovim putem im još jednom hvala na tome – poručio je Fundić i za kraj dodao.
– Vidimo se na Višnjiku sljedeće sezone i želim sve najbolje Košarkaškom klubu Zadar i puno sreće u budućnosti.
Prethodne sezone u dresu Zadra Stefan je u prosjeku za 13.5 minuta provedenih na parketu regionalnog natjecanja bilježio 7.5 poena, 3.8 skoka i 0.7 asistencija po susretu, dok je u HT Premijer ligi, statistički gledano ipak uspijevao i pojačati svoj doprinos momčadi obzirom kako je s nešto višom minutažom od 16.2 minute na parketu postizao 12.2 poena, 4 skoka i imao gotovo jednu ukradenu loptu po susretu. U Košarkaškom klubu Zadar su također istaknuli kako se zahvaljuju Stefanu na profesionalnosti i angažmanu kojeg je ulagao u svakom trenutku provedenom na parketu u zadarskom dresu te su mu zaželjeli sve najbolje u daljnjoj profesionalnoj karijeri, uz još puno košarkaških uspjeha.
 


Đoković i Ivanišević u Krešinoj dvorani


U Krešinu dvoranu jučer su tijekom jutra za vrijeme treninga juniora KK Zadra posjetila dva teniska asa. Prvi je to učinio Novak Đoković koji je odmah privukao toliku pažnju aktera na terenu da je treninig morao biti nakratko prekinut kako bi se obavilo fotografiranje s najboljim tenisačem današnjice. Kasnije je u obilazak velebnog Krešinog doma došao i osvajač Wimbledona Goran Ivanišević kojeg su objektivi fotoaparata uhvatili ispod koša.
 




Zadar dobio spor protiv Wrotenovog agenta


Po pisanju crosarke.hr trakavica oko potpisa Tonya Wrotena za KK Zadar prošlog ljeta pa nenadanog odlaska odmah u poljski Anwil, nakon kojeg je zadarski klub preko svog odvjetnika slučaj predao FIBA-i, dobila je svoj epilog. Vijest je djelomično dobra za Zadar jer prema presudi BAT-a, igračev agent, Aaron Holman, dužan Zadru platiti 5600 eura, dok je tužba kluba u iznosu od 100.000 eura odbijena. Wroten je poslije odličnih igara u Anwilu, pronašao angažman u najjačoj europskoj ligi, španjolskoj ACB.