Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Koncert Petra Graše na Adria Touru u novom terminu u nedjelju

18.06.2020. 12:03


Koncert Petra Graše koji će se održati u sklopu teniskog megaspektakla Adria Tour premješten je s prvotnog subotnjeg termina na nedjelju, 21. lipnja u 21 sat. Ulaznice kupljene za subotnji termin vrijede i za nedjeljni koncert. Splitski glazbenik u posljednjim je pripremama za nastup na ovom pretižnom turniru.
Ulaznice za megaspektakl mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr kao i na blagajni ŠC Višnjik.
Petar Grašo u nadolazećoj nedjeljnoj večeri obećava glazbeno putovanje za pamćenje. Ako te pitaju, Moje zlato, Voli me, Tko nam brani, Volim i postojim, Šporke riči samo su neke od pjesama ove zaista posebne priče koju s nestrpljenjem očekujemo.
„Uvijek se radujem svirati u Zadru, a pogotovo me raduje što sviramo na otvorenom na ovom prestižnom turniru.“ – istaknuo je Petar Grašo ususret koncertu te dodao: „Volim tenis i pratim ga koliko god mi vrijeme i putovanja dozvole. Drago mi je što ću zajedno s istinski velikim sportašima biti dio ove prekrasne priče.“
Teniski megaspektakl Adria Tour održava se od petka, 19. do nedjelje, 21. lipnja na centralnom terenu novog Regionalnog teniskog centra Hrvatskog teniskog saveza na ŠC Višnjik u Zadru. Adria Tour organizira najbolji tenisač ATP-a Novak Đoković kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Svaki tenisač na turniru sudjeluje u ovoj lijepoj humanoj priči, a skupljena sredstva namijenit će u humanitarne svrhe po svom izboru. Uzbudljivi mečevi, vrhunska imena i bogat popratni program na dva će dana pretvoriti grad košarke u grad tenisa.