Zatražite HAK-ovu uslugu najma vozila i korištenja zamjenskih vozila u Auto klubu Zadar

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
HAK Rent a car vaš pouzdani partner na putu!
Autor: 
Ponuda uključuje najam novih vozila različitih kategorija i brandova kao što su Ford, Hyundai, Opel i vozila iz VW grupacije. Osigurana je kvalitetna informatička podrška te izabrana su prilagodljiva programska rješenja kako bi se omogućili efikasnost, kvalitetna komunikacija i brzina pružanja usluge
Promo
Članovi Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova u HAK Rent a caru uživaju posebne članske pogodnosti

Hrvatski autoklub i udruženi autoklubovi sa svojom zajedničkom novoosnovanom tvrtkom kćeri HAK Rent a car d.o.o., pokrenuli su novu uslugu najma vozila. Riječ je o dodatnom razvoju članskih pogodnosti HAK-a te potrebama za mobilnošću i sigurnošću na putu i ostalih vozača koji još nisu dio HAK članstva. Nova usluga najma vozila uključuje standardnu uslugu najma vozila kao i ponudu zamjenskih vozila.

U projektu aktivno sudjeluje više autoklubova udruženih u HAK, prije svega kao lokacije za smještaj, distribuciju i održavanje automobila. U njima su uspostavljene poslovnice, označene prepoznatljivim promotivnim vizualnim sredstvima. Jedna od poslovnica u kojoj se svi zainteresirani mogu se detaljno upoznati s cjelokupnom ponudom HAK Rent a car usluge nalazi se i u Auto klubu Zadar na adresi Murvica Jug 4 u Zadru.

Ponuda uključuje najam novih vozila različitih kategorija i brandova kao što su Ford, Hyundai, Opel i vozila iz VW grupacije. Osigurana je kvalitetna informatička podrška te izabrana su prilagodljiva programska rješenja kako bi se omogućili efikasnost, kvalitetna komunikacija i brzina pružanja usluge.

HAK Rent a car usluga integriran je i kroz poznatu HAK-ovu mobilnu aplikaciju pa je odsada dostupna i  putem popularne aplikacije za pametne telefone „Croatia Traffic Info-HAK“ na platformama iOS i Android, gdje se članovima pružaju posebne pogodnosti, kao i mogućnost automatske rezervacije vozila. Time se omogućuje i brže reagiranje Hrvatskog autokluba u slučaju potrebe za zamjenskim vozilom uslijed intervencije pomoći na cesti. 

Posebne članske pogodnosti za korisnike usluge

Članovi Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova u HAK Rent a caru uživaju posebne članske pogodnosti – popust od 15 posto na osnovni najam vozila i sve ostale dodatne usluge povezane s najmom vozila. Usto, članovi putem aplikacije za pametne telefone imaju i mogućnost olakšane i jednostavnije autorizacije usluge HAK Rent a cara, kao i pojednostavljeno lociranje.

Za više informacija o HAK Rent a car usluzi obratite se na:

  1. Izravan kontakt telefon za rent a car uslugu 072 198700

  2. Tel. 1987 za zamjensko vozilo u sklopu usluge tehničke pomoći na cesti

  3. Web: www.hak-rentacar.hr

  4. E-mail: reservations@hak-rentacar.hr

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno