Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Fizioterapeut podvodio starlete i pjevačice

17.07.2011. 22:00
Fizioterapeut podvodio starlete i pjevačice


Za Perunovića se već godinama nagađa da organizira prostituciju. Među djevojkama koje su pružale usluge bile su domaće starlete, kvazi-pjevačice i sudionice raznih natječaja ljepote
Policija nastavlja intenzivno raspetljavati lanac elitne prostitucije u kojem su svodnici podvodili djevojke iz domaćeg svijeta mode i zabave. Za sada se jednom od osumnjičenih organizatora na teret stavlja da je od ožujka lani do lipnja ove godine imućnim klijentima, mahom bogatim poslovnim ljudima, na njihov zahtjev slao odabrane djevojke. Druženje s njima na razuzdanim zabavama po stanovima i hotelima diljem Hrvatske, kao i njihove seksualne usluge, plaćali su od 300 do 1.000 eura.
Iza rešetaka remetinečkog zatvora za sada je završilo tek dvoje osumnjičenih. Pritvor im je, kako nam je jučer potvrđeno, određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, te mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.
Naime, za uhićenog svodnika Nebojšu Perunovića, koji je kao uspješan fizioterapeut dobro poznat u domaćoj sportskoj javnosti, već se godinama nagađa da organizira prostituciju. Lista njegovih klijenata još nije službeno obznanjena, dok su među djevojkama koje su pružale seksualne usluge bile domaće starlete, kvazi-pjevačice i sudionice raznih natječaja ljepote.
– Taj njegov biznis traje već više od deset godina, a dobro se zna koje su djevojke još na početku radile za njega, rekao nam je jedan od poznanika osumnjičenog svodnika.
Konkretna imena u javnosti za sada nitko ne želi spominjati, a i sudska istraga koja bi trebala biti pokrenuta protiv osumnjičenih još uvijek je tajna. No, doznajemo da istražitelji imaju sasvim konkretne dokaze, vrlo opsežna svjedočenja nekih djevojaka koje su se i same prostituirale.
Kako se ni jučer iz policije nisu mogle dobiti službene informacije o ovom slučaju, budući da su uhićenja još uvijek bila u tijeku, nije poznato jesu li osumnjičeni prijavljeni samo za organizaciju prostitucije ili i za puno teže kazneno djelo – “uspostavu ropstva”.
U opširnoj obrani, što ju je iznio nakon uhićenja, osumnjičeni svodnik kao opravdanje je ponudio ogromne dugove u koje je zapao.


I Anni Kournikovoj bio maser


Nebojša Perunović je poznati fizioterapeut koji je u posljednjih dvadesetak godina pomagao vrhunskim sportašima, u nizu sportova. Između ostalog, sredinom 90-ih “opsluživao” je Davis cup reprezentaciju, a u posljednje vrijeme je to bila ženska odbojkaška reprezentacija. Jedna od njegovih “pacijentica” bila je svojedobno i tenisačica Anna Kournikova, u vrijeme dok je igrala na turniru u Bolu. Na popisu priznatog terapeuta svojedobno je bila i tenisačica Jelena Kostanić.