Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

I strancima je bilo dobro

17.07.2011. 22:00
I strancima je bilo dobro


Prošlog tjedna su započeli već tradicionalni Dani Dikla, koji iz godine u godinu uvijek nude nešto posebno na programu. Ovog puta smo između nekoliko događanja izabrali nastup sveprisutnih Sexymotherfuckersa.
Istina je da smo ih imali priliku vidjeti na bezbroj svirki, ali ugođaj na malom trgiću pokraj uskih kaleta starog dijela Dikla bio je poseban. Sexymotherfuckersi su privukli veliki broj svojih vjernih fanova, ali je bilo i stranaca koji su prvi put imali priliku vidjeti karizmatični nastup ovog otkačenog sastava.
Kao i po običaju, imali smo priliku čuti starije stvari kao što su “Trajekt”, “Maslina”, “Brod”, “Dido moj”, “Maladjokka timmidodji”, ali za sada neobjavljene stvari koje su nas zaista oduševile. Sada sa sigurnošću možemo reći da će sljedeći album biti izvrstan.
Mornarske majice i kapelini dali su poseban štih njihovom nastupu, ali je opet najsvjetlija točka bila pjesma “Ajme meni nije mi dobro”. To je ipak “himnoidna” pjesma u kojoj su se svi našli, pa ne čudi da je najviše i tražena. Do ponoći je koncert morao završiti, međutim to nije spriječilo okupljene da nastave dalje.