Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Uspomene s ljetovanja

Autor: Velimir Brkić

17.07.2013. 22:00
Uspomene s ljetovanja

Foto: Velimir BRKIĆ



Turistička zajednica Općine Sukošan je već tradicionalno pripremila mjesec dana kreativnih radionica u kojima se pod stručnim vodstvom i uz minimalnu naknadu izrađuje suvenir kao uspomena na ljetovanje u Sukošanu. Protekle kreativne radionice bile su hit sukošanskoga turističkog ljeta


Velikom kreativnom feštom na samom početku rada radionica, na Sportskom centru svečano je otvoreno kreativno ljeto u Sukošanu pod nazivom Uspomene s ljetovanja, koje će potrajati sve do 20. kolovoza.
Turistička zajednica Općine Sukošan je već tradicionalno pripremila mjesec dana kreativnih radionica u kojima se pod stručnim vodstvom i uz minimalnu naknadu izrađuje suvenir kao uspomena na ljetovanje u Sukošanu. Protekle kreativne radionice bile su hit sukošanskoga turističkog ljeta.
Slavlje je upotpunjeno nizom zanimljivih igara uz vesele voditelje i animatore Doris Pinčić, popularne televizijske Lare, i njezine skorašnje zaove Marine Rogoznica. Obiteljskoj atmosferi je pridonio i Boris Rogoznica, zaručnik Doris Pinčić koji je vješto baratao glazbenim pultom.
U sklopu spektakularne kreativne fešte na pozornici su se izmjenjivali i u pjevanju karaoke. Štoviše, u srpanjskoj noći u Sukošanu se dogodio trenutak posebne radosti. Trenutak kada su dječja pjesma, smijeh i radost unijeli život u usnule kamene sukošanske kale, najavljujući odličan nastavak nadasve bogatoga kulturnog ljeta u Sukošanu.
Večeras (četvrtak) na Ruševcu je peta ovogoljetna Feštica četvrtkom.
Umjesto u subotu, zbog Noći punog miseca na pozornici Sportskog centra četrnaesti po redu Dječji festival poznatih melodija Sukošan 2013., održat će se u kolovozu. Dječji festival postao je svojevrsni zaštitni znak ovog turističkog središta.
U nedjelju će Sukošan postati pravi centar turističke zabave na Jadranu. Na Rivi se odigrava osmina finala Jadranskih igara, spektakularna zabava, odlična atmosfera i odlične ekipe.