Ovog petka u Ninu bira se nova Miss Zadarske županije!

Slika korisnika valentinam
Promenada ljepotica
Ove godine pobjednica Miss Zadarske županije odlazi u samo finale Miss Hrvatske kada će sa ostalim djevojkama pobjednicama svojih županija pokušati izboriti sam vrh na ovom prestižnom izboru ljepote
Prošle godine krunu je ponijela Antonija Bucić

Direkcija Miss Hrvatske suradnji sa Gradom Ninom i Nin turizmom karavanu ljepote dovodi u ovaj prekrasan grad kada će među prijavljenim djevojkama odabrati onu najljepšu koja će predstavljati županiju u finanlu Miss Hrvatske koje se održava 1. rujna u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-u.

- Podsjetimo se da su sve prošlogodišnje pobjednice Miss Zadarske županije (Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić) bile plasirane u finalu Miss Hrvatske među top 10 ljepotica stoga smo ponosni da i ove godine imamo prekrasne djevojke od koji vjerujemo će jedna postati i sama Miss izjavili su organizatori.

Putem društvenih mreža te putem weba miss.hr djevojke su se prijavljivale , a casting menagment  Antita Maričić i Antonija Grubić su se pobrinule da zaista odaberemo one najljepše koje ćemo moći vidjeti ovog petka na izboru Miss Zadarske županije u 21 sat kada će samo jedna ponijeti laskavu titulu Miss Zadarske županije 2018.

- Djevojke će se predstaviti u mnogim modnim izlazima, a ponosni smo što će jedan od modnih izlaza biti sa potpisom poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na Moru koja će nam i ovog pute prirediti ženstvenu i glamuroznu kolekciju  u svom prepoznatljivom stilu, poručili su organozatori.

Ove godine pobjednica Miss Zadarske županije odlazi u samo finale Miss Hrvatske kada će sa ostalim djevojkama pobjednicama svojih županija pokušati izboriti sam vrh na ovom prestižnom izboru ljepote kojeg uspješno vodi lijepa Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatske sa svojim timom.

Pobjednica Miss Hrvatske osvaja od autokuće Opel Cross Land na korištenje tijekom svog madata, a podsjetimo da će Miss Hrvatske otputovati u Kinu 8.prosinaca na otok Sanya kada će pokušati izboriti što bolji plasman u finalu Miss svijeta.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno