POČETAK OPERE U ZADRU Najbolja glazba, pozitivna atmosfera i potvrđena velika gostovanja

Slika korisnika mkvanja
Novi noćni klub sutra konačno otvara svoja vrata
Emil VARGA
Slična atmosfera kao u Opera klubu Zagreb trebala bi vladati i na zadarskoj adresi

Opera klub u Zadru svečano otvara svoja vrata ovaj petak i subotu, 19. i 20. srpnja, a nakon male odgode od tjedan dana zbog tehničkih problema, sad je baš svaki detalj savršeno spreman.

- Nakon početnog "štucanja" s tehnikalijama, ovaj vikend u 23 sata puštamo prve goste u klub. Oni s rezervacijama ili akreditacijama su na popisu, a ostali također mogu ući uz kupljenu ulaznicu na ulazu u klub - kaže jedan od vlasnika Pjerino Bebić. Dodaje da se u Operu uvijek može ući i bez rezervacije, ali da je zbog velikog interesa uvijek dobro doći na vrijeme. 

U Operu je, osim vrhunskih zvučnika, instaliran i poseban video wall koji će, baš kao u Operi u Zagrebu, stvarati atraktivnu atmosferu. Budući gosti redovito se javljaju s upitima, a organizatori su najzahvalniji zbog stotina poruka podrške koje im stižu na sve online kanale. Ovakav entuzijazam, kažu, potiče ih da se trude biti bolji i konačno dati ljudima klub kakav su čekali.

Club manager Ivan Rendulić potvrdio je da će dio otvorenja biti i egzotične plesačice. Glazbeni program koji je dogovorio za vikend otvorenja će biti miks žanrova koje Opera inače pušta - house, tech house, pop, dance, hip-hop i trap. Kasnije će biti tematski partiji koji se već najavljuju na Facebooku. 

- Jedan od potvrđenih velikih gostiju je Mark Knight, koji nam u Zadar dolazi 2. kolovoza. Dovodeći jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, htjeli smo pokazati koliko nam je bitno da smo jednako kvalitetni na zagrebačkoj i na novoj, "morskoj" adresi - naglašava Rendulić.

Za kraj, voditelj osoblja Ivan Vucić podsjeća da u klub ne smiju ulaziti osobe mlađe od 18 godina. - Budući da u ponudi imamo alkoholna pića, želimo biti sigurni da svi koji uđu u klub mogu samostalno donositi svoje kupovne odluke. Ne želimo ni osoblje dovoditi u nezgodnu situaciju i riskirati da natoče alkohol maloljetnicima -  kaže Vucić, koji je potvrdio da će u budućnosti biti još slobodnih radnih mjesta, a da su se za sezonu osigurali. 

Za informacije o eventima i rezervacije stolova, možete se javiti na kontakte: +385 91 339 3393 ili event@clubopera.hr.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2 (4 glasova)