Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Sensual fitness i body empathy tehnika za regeneraciju tijela i duha

18.07.2019. 08:33
Sensual fitness i body empathy tehnika za regeneraciju tijela i duha


U sklopu projekta Aktivna Hrvatska, vodećeg sportsko-edukativnog projekta koji promiče kulturu zdravog i aktivnog života u Hrvatskoj, sutra će se u 18 sati u Falkensteiner Hotel&Spa Iadera u Petrčanima održati dvije radionice.
Po prvi puta u sedam godina trajanja projekta trening će održati poznata hrvatska fitness trenerica Ana Kuhanec Brašnović dok će radionicu na temu emocija održati psihologinja Laura Kuhar. Ana je prva u Europi predstavila ples na šipci kao metodu treninga, a osmislila je i program treninga pod nazivom sensual fitness. U Petrčanima će predstaviti body empathy tehniku koja spaja psihologiju i kineziologiju, emociju i trening. Tehnika je namijenjena ženama i na prirodan način poboljšava tjelesno, emocionalno, spoznajno i socijalno funkcioniranje. Aktivna Hrvatska posljednjih godina educira građane Hrvatske, potiče na aktivnost, razmjenu iskustva i podiže kvalitetu života. Komunikacija znanja i vještina partnera projekta za cilj ima podizanje svijesti o zdravijem i aktivnijem životu. Sve generacije vježbača, njih gotovo 25 tisuća, posljednjih je godina prepoznalo projekt. Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija Hrane.
Aktivna Hrvatska je inače projekt pionir u području koje pokriva i jedan je od medijski najpraćenijih projekata u zemlji i to od samog početka djelovanja. Sinergijom više subjekata uključenih u aktivnosti koje provode, spomenuto, od tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i Biotreninga preko Definicije Hrane do Hrvatske liječničke komore i novijeg partnera Mentalnog treninga, Aktivna Hrvatska je itekako učvrstila svoju poziciju na hrvatskoj mapi zdravog života.