Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Predstava Uvijek će nam ostati ljubav, Teatra Rugantino

18.07.2021. 09:30


U ponedjeljak, 19. srpnja na 27. Zadarskom kazališnom ljetu pogledajte satiričnu ljubavnu komediju Teatra Rugantino, »Uvijek će nam ostati ljubav« prema duhovitom tekstu Miloša Radovića, u režiji Darija Harjačeka te u izvedbi sjajnih glumaca: Jelene Miholjević i Dražena Čučeka. Početak predstave je u 21:30 sati u Lapidariju Narodnog muzeja Zadar.
Riječ je o nježnoj i pomalo uznemirujućoj komediji o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je i smiješna i tužna priča o braku.
Duhovit, ciničan i pronicljiv tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, otvorio je prostor jednoj sumanutoj scenskoj igri u kojoj se dotiču sva ona ključna mjesta koja povezuju i razdvajaju bračne partnere – sve radosti, sve traume, sve nedoumice i neizbježni tektonski poremećaji koje brak nosi sa sobom.
Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar i na sustavu Croatia Tickets https://www.croatia-tickets.com/hr/albums/500-135/hnk-zadar-uvijek-ce-nam-ostati-ljubav.html.
Cijena ulaznice iznosi 70,00 kuna.