Iz Grada reagirali na tekst o plaži Vitrenjak

Slika korisnika valentinam
Sad nije vrijeme za uređenje
"Zbog velikog broja kupača na plaži Vitrenjak procjenjujemo da trenutno nije primjerena intervencija građevinskom mehanizacijom", ogdovaraju iz Grada Zadra
Vedran SITNICA
Iako je, kako kažu u Gradu, plaža uređena prije sezone, morske struje su učinile svoje

O detaljima uređenja plaže Vitrenjak, jedne od popularnih kod Zadrana, ali i brojnih turista, poslali smo upit Gradskoj upravi, UO za komunalne djelatnosti. Na plažu koja nije uređena kako zaslužuje jedan turistički grad, o prljavoj plaži na kojoj više nema šljunka već samo golemo kamenje sa neurednim okolišem upozorili su gnjevni građani koji se godinama tamo kupaju, a koji su u više navrata prethodno iste probleme iznijeli i mjerodavnim u Gradu Zadru. No, ništa se nije promijenilo.

Unatoč pitanjima jesu li obavljeni radovi na plaži uoči sezone i ako jesu koji te koliko je sredstava na to utoršeno iz gradskog Odjela za komunalne djelatnosti dobili smo sljedeći odgovor:

"Plaža Vitrenjak uređena je neposredno pred početak turističke sezone. Morske struje i vremenske neprilike, jugo, za posljedicu donose trenutno stanje iste. Danas, zbog velikog broja kupača na plaži Vitrenjak procjenjujemo da trenutno nije primjerena intervencija građevinskom mehanizacijom".

O utrošenim sredstvima, ni izvedenim radovima, ni riječi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)