Zadarskim gostima na raspolaganju nova brošura »Family Fun in Zadar Region«

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Ideje i preporuke za provođenje kvalitetnog vremena
U brošuri se nude brojne ideje za kvalitetno provođenje vremena i nezaboravne doživljaje, od onih lakših aktivnosti, pa sve do zahtjevnijih poduhvata - od muzeja, kina i kazališta, preko biciklizma, tenisa, jahanja, vožnje kajakom ili raftinga, sve do tematskih, vodenih i adrenalinskih parkova
Marin GOSPIĆ
Zadarska županija također živi neočekivano dobru turističku sezonu - Petrčane

Budući da je Zadarska županija već desetljećima omiljena destinacija upravo obiteljima, Turistička zajednica Zadarske županije je za ovo ljeto pripremila novu brošuru Family Fun in Zadar Region u obliku turističke karte u kojoj su izdvojene brojne ideje i preporuke za provođenje kvalitetnog vremena namijenjene gostima koji u županiji borave s obitelji. Na karti županije naznačeni su tako nacionalni i parkovi prirode, plaže, mogućnosti zabavnih, sportskih i avanturističkih aktivnosti, kao i atrakcije primjerene za zabavni posjet s obitelji.
U brošuri se nude brojne ideje za kvalitetno provođenje vremena i nezaboravne doživljaje, od onih lakših aktivnosti, pa sve do zahtjevnijih poduhvata - od muzeja, kina i kazališta, preko biciklizma, tenisa, jahanja, vožnja kajakom ili rafting, sve do tematskih, vodenih i adrenalinskih parkova, te mnogih drugih. Brošura također sadrži popis svih turističkih zajednica u Zadarskoj županiji, a dostupna je u TIC-evima, te na mrežnoj stranici Turističke zajednice Zadarske županije na linku: https://www.zadar.hr/datastore/filestore/10/Family-Fun-in-Zadar-Region.pdf.

Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije, Mihaela Kadija, ovim je povodom izjavila kako je »ovo nastavak aktivnosti kojima se gostima Zadarske županije omogućuje da na jednom mjestu nađu objedinjenu bogatu i šaroliku ponudu destinacije i izaberu upravo ono što odgovara njihovim preferencijama i interesima«.
- Ranije je već izrađena karta u kojoj je izdvojeno 50 zanimljivosti/atrakcija/aktivnosti odnosno ideja za provođenje kvalitetnog vremena u Zadarskoj županiji, a koja se pokazala kao iznimno korisna i od strane gostiju vrlo tražena i hvaljena, poručuje Kadija.

Ove informativne brošure rezultat su potražnje gostiju, osobito onih koji su po prvi puta u Zadarskoj županiji, te po dolasku traže informacije što ovdje mogu posjetiti, doživjeti i istražiti. Cilj ovakvih brošura je svakako udovoljiti gostima i njihovim potrebama i interesima, ali i domaću javnost upoznati s bogatstvom ponude i brojnim sadržajima koje Zadarska županija nudi posjetiteljima kao turistička destinacija. Turističkim će djelatnicima i domaćinima u Zadarskoj županiji ova brošura također zasigurno biti od koristi u zadovoljavanju potreba i interesa postojećih gostiju u našoj destinaciji, ali i u privlačenju novih, te produljenju njihovog boravka u destinaciji.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)