Poziv za podnošenje prijedloga za javna priznanja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Adam VIDAS

Živko Kolega, predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra, objavio je poziv za podnošenje prijedloga za javna priznanja Grada Zadra za 2012. godinu koja se dodjeljuju na svečanoj sjednici u povodu Dana grada Zadra, na blagdan Sv. Krševana.

Sve fizičke i pravne osobe svoje prijedloge za dodjelu javnih priznanja Grada Zadra mogu podnijeti do 15. listopada ove godine.

Prijedlozi se mogu podnositi za proglašenje počasnim/om građaninom/kom grada Zadra, za dodjelu Nagrade grada Zadra za životno djelo, za dodjelu Nagrade grada Zadra i za dodjelu Grba grada Zadra.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pismenom obliku s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom. Prijedlog mora sadržavati pismenu suglasnost fizičke osobe koja se predlaže za javno priznanje, osim prijedloga za posthumna priznanja.

U prijedlogu se točno mora navesti na koje se javno priznanje odnosi prijedlog. Isti predlagatelj ne može isti prijedlog predložiti za različita priznanja.

Prijedlozi se upućuju na adresu: Grad Zadar, Odbor za dodjelu javnih priznanja, Zadar, Narodni trg.

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno