Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

CJENIK KK ZADRA Pretplatnicima zastavica, Tornadu popust

18.09.2018. 13:30
CJENIK KK ZADRA Pretplatnicima  zastavica,  Tornadu popust


U Košarkaškom klubu Zadar finiširaju se završni poslovi pred skori početak nove natjecateljske sezone. Ostalo je manje od dva tjedna do prve utakmice u regionalnom natjecanju, a momčad Aleša Pipana očekuje ovaj petak i nastup u Superkupu ABA lige u Laktašima gdje će u četvrtfinalu igrati protiv Cedevite. Što se tiče najvjernijih navijača iz kluba su stigle i sve potrebne informacije oko pretplatničkh ulaznica koje su već u prodaji od ponedjeljka 17. rujna. Svi koji kupe godišnju pretplatu za natjecateljsku sezonu 2018./19. dobit će na dar klupsku zastavicu.
– Godišnje ulaznice će se prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati na blagajni ŠC Višnjik. Prvih nekoliko dana, zaključno s utorkom 25. rujna, stari će pretplatnici moći rezervirati svoja uobičajena mjesta. Nakon toga će i ta mjesta biti puštena u slobodnu prodaju – najavio je direktor kluba Željko Žilavec.
Košarkaši Zadra će, uz ABA ligu, već od listopada igrati i HT Premijer ligu. Cijene paketa ostat će na razini prošlogodišnjih, a omogućit će se i grupni popust, odnosno, za grupnu kupnju od šest ili više godišnjih pretplata odobrava se popust od 10 posto na ukupan iznos.
– Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, a za press tribinu, prsten i teleskop cijena je 500 kuna. Podrška navijača jako nam je važna pa smo u suradnji s Udrugom navijača Tornado dogovorili da će njihovi članovi ostvariti popust na godišnju pretplatu, koja će za Tornado sektor iznositi 200 kuna – istaknuo je Žilavec te dodao da će u suradnji s OTP bankom biti omogućena kupnja godišnjih i dnevnih karata putem programa vjernosti OTP Petica.
Cijena dnevnih ulaznica ostat će također ista kao i prošle sezone – za gornje tribine iznosit će 30, a za donje 40 kuna.


Početak ABA lige 1. listopada
Zadar će ABA-ligašku sezonu početi u ponedjeljak 1. listopada gostovanjem kod  FMP-a, a prvu službenu domaću utakmicu u novoj sezoni Zadar igrat će u subotu 6.  listopada kada će u Krešinom domu ugostiti Cedevitu u drugom kolu ABA lige. Prva  domaća utakmica u HT Premijer ligi zakazana je za 19. ili 20. listopada kada u  trećem kolu na Višnjik stiže Gorica.