Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Kninjanka Tanja Metikoš pobjednica Miss Universe Zadra i Šibenika

Autor: Krešimir Bukvić

17.10.2008. 22:00
Kninjanka Tanja Metikoš pobjednica Miss Universe Zadra i Šibenika

Foto: Filip BRALA



Tanja Metikoš iz Knina, dvadesetpetogodišnja instruktorica aerobika te voditeljica  i koreograf u vlastitom plesnom studiju “Show time” u Kninu pobjednica je prvog održanog izbora Miss Universe Zadarske i Šibensko-kninske županije.  Lentu najljepše uručio joj je direktor tvrtke Vaše Auto Zoran Čolak,  na finalnoj večeri izbora održanoj u petak u dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku.
Titulu prve pratilje osvojila je dvadesettrogodišnja Linda Banovac iz Splita, dok je lenta druge pratilje otišla u ruke osamnaestogodišnje Hane Mijić iz Zadra. Priliku za direktni plasman u završnicu hrvatskog izbora Miss Universe, koji će se održati početkom iduće godine, od trinaest finalistica, dobila je i devetnaestogodišnja Barbara Stojčević iz Zadra ,koja je proglašena za Miss fotogeničnosti.
Prvo regionalno izdanje Miss Universe spomenutih županija “potpisali” su Marina Milković i Zdenko Brezovac,  osmislivši događanje dostojno svjetske reputacije ovog prestižnog natjecanja ljepote. Skoro dvosatni program, koji je odlično vodila Gabrijela Maštrović Maštruko, uključivao je, osim same prezentacije kandidatkinja, i nastupe klape Kontrade, Plesnog studija 1 Zadar te grupe E.N.I.
Djevojke su se publici i stručnom žiriju prezentirale kroz tri službena izlaska, u casual, svečanom i naravno binkini izdanju. Potporu na stageu pružala su im dva muška modela, za čiji se vizualni i koreografski nastup osobno pobrinula Marina Milković, zadarska modna dizajnerica, čijom su zaslugom i djevojke te večeri zasjale u punom sjaju. Kreiravši posebno za tu priliku svečane haljine za sve finalistice, Marina je i ovaj put pobrala niz komplimenata za svoj rad.  Te večeri mladosti i ljepote stoga nije nedostajalo, a dakako kao ni dobre glazbe, što je u konačnici rezultiralo jednim zabavnim, visokoprofesionalnim događanjem,urbanog predzanaka, čiju reprizu s nestrpljenjem već očekujemo.