Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Odlični izvođači nezavisne hip hop scene

17.10.2011. 22:00
Odlični izvođači nezavisne hip hop scene


Hip hop party održan u Domu hrvatske mladeži prošlog petka ispunio je sva očekivanja organizatora iz Udruge Zdanje i dokazao da na nezavisnoj hip hop sceni ima odličnih izvođača. Nastupi zagrebačkog repera Khana i predgrupa 2IB,Cha Jah Ton, AL-Z & Pesty Beshteeyja, Enero te 3CA oduševili su stotinjak okupljenih, a od organizatora saznajemo kako će uskoro biti organiziran i sljedeći hip hop party.
– Ovo je bio jedan od najboljih hip hop partyja posljednjih godina u Zadru. Zadovoljni smo posjećenošću i izvođačima, a uskoro ćemo otkriti i datum te izvođače za sljedeći party, kazao je Neron Goleš iz udruge Zdanje.
Uz odličan nastup Khana s kojim su nastupali i 2IB, reperi iz Kistanja, okupljene se posebno dojmio nastup Cha Jah Tona. Naime, Flegma i Šakal iz splitskih Dirty Three Ratza s novim projektom nastupili su u Zadru s mješavinom odličnog beatboxa i old school repa. Svoje autorske stvari publici su predstavili i predstavnici zadarske rep scene Enero te Al Z & Pesty Beshteeyja, a nastupili su i Pažani 3CA. I ovaj događaj dokazao je da zadarska hip hop scena ima potencijal koji ne smije ostati zanemaren.