Pusić u nedjelju u Zadru zbog "organizacijskog jačanja stranke"

Slika korisnika admin
Darko JELINEK

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić ove nedjelje dolazi u Zadar gdje će sa suradnicima održati najprije novinsku konferenciju, a potom i sastanak sa lokalnim HNS-ovcima.

Susret sa novinarima predviđen je za 10.30 sati, odmah nakon toga i sastanak salokalnim rukovodstvom, gradskim vijećnicima i vijećnicima mjesnih odbora iz cijele županije.

Prvi je ovo, naime, sastanak sa najširim rukovodstvom, pa i svim zainteresiranim članovima županije, s jasno određenim ciljem s kojim čelništvo stranke i dolazi u Zadar, a to je - organizacijsko jačanje stranke.

Doslovno tim riječima, članovima stranke u pozivu je navedena tema razgovora, zbog čega će ih ovoga puta na sastanku biti mnogo više od uobičajene brojke koja dolazi na sastanke sa čelnicom stranke.

Riječ je zapravo o famoznom HNS-ovom projektu "pomlađivanja i jačanja stranke" kojega su nedavno u javnosti lansirali pod nazivom Tim 40. Projekt je zamišljen kao okupljanje najboljih mladih ljudi iz svih gradova Hrvatske, koji bi trebali revitalizirati HNS i vratiti mu staru slavu.

Koliko im je ovaj projekt važan kazuje i podatak da, osim Vesne Pusić, u Zadar dolaze i članica predsjedništva Andrea Zlatar Violić, te predsjednik Regionalnog saveza Srđan Jurković.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno