FOTOGALERIJA: U Biogradu otvoren dvadeseti Biograd Boat Show!

Slika korisnika valentinam
Marina Kornati
Na Biograd Boat Show-u ove godine sudjeluje preko 300 izlagača sa preko 300 plovila
Zvonko KUCELIN
Na otvorenje su stigli brojni uzvanici

Danas je u zapadnoj Marini Kornati u Biogradu na Moru upriličena je svečana ceremonija otvorenja 20. nautičkog sajma Biograd Boat Show u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke kompanije iz Biograda na Moru.

Nautički sajam svečano je otvorila Maja Markovčić Kostelac, državna tajnica Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Pored državne tajnice izlagačima i gostima obratili su se i državni tajnik Ministarstva turizma Tonči Glavina, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za poljoprivredu i turizam Dragan Kovačević, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice  Kristjan Staničić, župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik grada Biograda na Moru Ivan Knez i direktor nautičkog sajma Biograd Boat Show-a Milan Šangulin.

Na samom početku uzvanicima se obratio predsjednik uprave Ilirije d.d.  Goran Ražnjević koji u svom pozdravnom govoru istaknuo kako je prošle 2017. godine, ovdje na istom mjestu, obilježeno 60 godina neprekidnog i uspješnog djelovanja poslovnog sustava ILIRIJE d.d., a ove 2018. godine, dakle samo godinu dana kasnije, obilježava se novi značajni jubilej: 20. obljetnica djelovanja nautičkog sajma u sklopu poslovnog sustava Ilirije d.d., kao njegova organizatora, od početka do danas.

Na Biograd Boat Show-u ove godine sudjeluje preko 300 izlagača sa preko 300 plovila, bilježi rekordan interes domaćih i međunarodnih izlagača a sav raspoloživ prostor za sajam tri tjedna prije početka manifestacije unaprijed je rasprodan.

Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)