ŠTO SE DOGAĐA? Kod Ugljana danas isplivalo još jedno žensko tijelo u poluraspadajućem stanju!

Slika korisnika valentinam
Nakon sinoćnjeg događaja
Nakon očevida i ovo tijelo će biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog i sinoćnjeg događaja
PIXSELL/Ilustracija
U 24 sata pojavila se dva ženska trupla

Nakon što je sinoć oko 18 sati na obali otoka Ugljana kod rta Karantun pronađeno tijelo nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, u kupaćem kostimu i s vidljivim znakovima truleži danas oko 13 sati pronađeno je još jedno tijelo u istom stanju na gotovo istom mjestu!

- Danas oko 13 sati, u moru u blizini otočića Karantunić kod Ugljana, po dojavi građana pronađeno je tijelo nepoznate osobe. Prema prvim informacijama s mjesta događaja radi se o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama. Na mjestu pronalaska provodi se očevid, izvijestili su iz PU zadarske s gotovo identičnim priopćenjem kakvo je stiglo za sinoćnji slučaj.

Nakon očevida i ovo tijelo će biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog i sinoćnjeg događaja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)