Lučka uprava Zadar izradila je novu virtualnu snimku putničke luke Gaženica

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Virtualnom šetnjom obuhvaćeno je šest lokacija u širem prstenu luke
Novi sustav također evidentira dolazak na svaku pojedinu lokaciju, a posebno je atraktivan ulazak u virtualnu šetnju. Osim hrvatske verzije, virtualna šetnja je moguća i na engleskom jeziku
U okviru šetnje nalazi se i oznaka s poveznicom na interaktivnu mapu Luke Gaženica koja se planira ažurirati

Nakon što su korisnici odlično prihvatili virtualne šetnje putničkih luka Zadar i Gaženica, Lučka uprava Zadar izradila je novu virtualnu snimku putničke luke Gaženica koja je dostupna na sljedećoj internetskoj adresi http://www.port-authority-zadar.hr/virtualnanew/.
Prethodna je šetnja izrađena u srpnju 2015. godine, a nova prikazuje sve promjene u Luci Gaženica, a najveća je novi Putnički terminal s pripadajućim parkiralištem. Na snimci je vidljiv i napredak u izgradnji obalnih zidova, kao i novoizgrađena benzinska crpka tvrtke CRODUX DERIVATI.
Virtualnom šetnjom obuhvaćeno je šest lokacija u širem prstenu luke, s vrlo jednostavnim prijelazom iz jedne na drugu lokaciju. Novi sustav također evidentira dolazak na svaku pojedinu lokaciju, a posebno je atraktivan ulazak u virtualnu šetnju. Osim hrvatske verzije, virtualna šetnja je moguća i na engleskom jeziku.
U okviru šetnje nalazi se i oznaka s poveznicom na interaktivnu mapu Luke Gaženica koja se planira uskoro ažurirati. Kao i dosad, sustav omogućuje brz i jednostavan prelazak iz putničke luke Gaženica u putničku luku Zadar i obratno putem table s natpisom. Cijelo sučelje je izuzetno pregledno i jednostavno za korištenje kako bi korisnici, kako domaći tako i strani, mogli brzo i lako pregledati područje Lučke uprave Zadar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno