Vozači Toyoti daju prvo mjesto!

Slika korisnika admin
toyota_auris4
Toyotu vozi i bračni par Ružić

Japanska automobilska tvrtka Toyota dobila je izvanredne ocjene u okviru velikog izvještaja o kvaliteti za 2008. godinu, koji provodi jedan od najprestižnijih europskih automobilskih magazina Auto Bild. Nakon osvojenih priznanja iz 2001., 2002. i 2003. godine, uz iscrpno ispitivanje pouzdanosti, dugoročne kvalitete i zadovoljstva kupaca Toyota ovim izvještajem osvaja po četvrti put prvo mjesto. Auto Bild je u izvještaju o kvaliteti ocjenjivao 22 automobilske marke u 7 pojedinačnih procjena.

U fokusu su bile ocjene čitatelja njihovih vlastitih vozila starih tri do sedam godina. Na ovaj način su na svjetlo izašli nedostaci, slabosti i problemi s kvalitetom koji se javljaju dugo nakon kupnje i koji se ne pojavljuju na normalnim testovima. U procjenu je bila uključena i procjena Toyote u aktualnom izvještaju o nedostacima tehničkog pregleda (TÜV), koja obuhvaća rezultate od 7 milijuna glavnih ispitivanja 194 modela. Osim toga Auto Bild tim je procjenjivao rezultate svog testa u radionici, dopise čitatelja pristiglih u redakciju te broj opoziva i utvrđivanja usluga iz garancije. Dobro je djelovala i iznad svega izvrsna procjena različitih vozila Toyote i Lexusa koji su bili na dugom testu u Auto Bildu.

Toyota Auris je trenutačno u magazinu Auto Bild na dugom testu od 100.000 kilometara. Prema do sada apsolviranih 72.000 kilometara, Auris se sprema ponoviti izvrsne rezultate Toyote Prius i Lexus GS 450h. Toyota je također izvanredno ocijenjena i u reprezentativnoj anketi provedenoj na ukupno 23.485 vozača. Na postavljeno pitanje "Kako procjenjujete kvalitetu Vaše marke na skali od jedan do deset?" ispitani vozači Toyote su svom vozilu dali ocjenu 9,0 i svom vozilu dali veliki kompliment: 90 posto Toyota vozača bi kod idućeg puta opet izabralo vozilo ove marke.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno