Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

TBF: “Radujemo se koncertu u Zadru”

17.11.2010. 23:00
TBF: “Radujemo se koncertu u Zadru”


Možda bude gutanja vatre ili gutanja mačeva, a Mladen je pripremio i posebnu akrobatsku točku, u šali nam je rekao Antić najavljujući koncert
Radujem se još jednom nastupu u Zadru. Koncert prošle godine je bio jedan od najboljih koje smo ikada imali, kazao nam je Saša Antić iz TBF-a najavljujući koncert u petak u klubu Arsenal. Na unplugged koncertu u Arsenalu još će jednom promovirati posljednji album “Perpetuum fritule”, sniman u zagrebačkoj Močvari, a publika uz singlove “Fantastična” i “Guzice i sise” može očekivati kako će čuti i legendarne “Splitsko stanje uma” i “Trilogiju jada”. Saša Antić najavio nam je nastup, ali i novi album koji je već snimljen.
– Svirat ćemo unplugged, ono što radimo već dvije i pol godine. Radujem se što ćemo i ovaj put nastupiti u Zadru, koncert od prošle godine mi je jedan od najdražih u karijeri i zbog ambijenta, ali i publike koja nas je nosila. Svirat ćemo raznolik repertoar. Negdje sam pročitao komentar da i kad sviramo iste pjesme, svaka zvuči originalno, kazao nam je Antić i dodao da nema sumnje da će i ova svirka biti tulum.
U šali smo postavili pitanje jesu li možda za ovaj nastup pripremili i neku plesnu koreografiju, poput boy benda.
– Ovisi kakva bude atmosfera i kako nas ponese, ali nešto će biti sigurno. Možda bude gutanja vatre ili gutanja mačeva, a Mladen je pripremio i posebnu akrobatsku točku, u šali nam je rekao Antić.
Novi album je već snimljen, ali, nažalost, još nećemo biti u prilici poslušati nove pjesme.
– Snimili smo novi album na kojemu je 12 pjesama, ali najvjerojatnije će izaći u četvrtom mjesecu sljedeće godine, jer izdavač ima neku svoju tržišnu logiku. Pjesme su snimljene i ne žurimo s objavljivanjem, a mogu reći da je taj album za mene nešto najbolje što smo napravili. Obično koketiramo s društveno političkim temama, a sad smo se malo maknuli iz toga jer uvijek zvuči isto. Novi album je konkretan i kombinacija je live svirke i semplova, kazao je Antić.
Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kn, a na dan koncerta 60 kn. Uz predočenje studentske „iksice”, članske iskaznice Svijeta knjige i Adriatic Privilege card ostvaruje se popust u iznosu 10 kuna.