Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Humanitarni koncert “Vjera i ljubav”

17.11.2011. 23:00
Humanitarni koncert “Vjera i ljubav”


Humanitarna Udruga “Velebitsko srce” iz Jasenica organizira humanitarni koncert pod nazivom “Vjera i ljubav”, koji će se održati u subotu 26. studenog u sportskoj dvorani u Poličniku s početkom u 18 sati


Humanitarna Udruga “Velebitsko srce” iz Jasenica organizira humanitarni koncert pod nazivom “Vjera i ljubav”, koji će se održati u subotu 26. studenog u sportskoj dvorani u Poličniku s početkom u 18 sati. Sva sredstva prikupljena od donacija i prodaje ulaznica namijenjena su za liječenje bolesnih sumještana ove humanitarne udruge, oboljelih od tumora i to 3,5-godišnjeg Šimuna Petra Marune iz Maslenice, 11-godišnje Marije Vulić, također iz Maslenice, i 44-godišnje Marije Rončević iz Rovanjske. Svi oni se trenutačno liječe u Zagrebu, što osim znatnih financijskih sredstava iziskuje i ljubav i podršku, koju im ova humanitarna udruga želi pružiti. Stoga se pozivaju svi ljudi dobre volje da posjete koncert i kupivši ulaznicu po cijeni od 30 kuna pomognu oboljelima iz njihove okoline. Iz Udruge “Velebitsko srce” također poručuju da svi oni koji nisu u mogućnosti posjetiti koncert, a žele pomoći, ne kupuju ulaznice nego da sredstva koja su namijenila u ove svrhe uplate na žiro-račun donacije: OTP banka 2407000-1100121752. Pozivaju se također i sve tvrtke da nastupe kao donatori i pomognu uplatom na spomenuti žiro-račun. Za sve dodatne informacije o humanitarnoj akciji zainteresirani se mogu obratiti na brojeve telefona: 091/885-6067 i 091/8947-493.
Voditeljica koncertu u Poličniku je Vesna Matešić, a nastupit će sljedeći izvođači: Ićo Sikirić i klapa Bibinje, Duje Stanišić i klapa Kožino, klapa Težaci, klapa Kolajna, klapa Kandelora, klapa Magnificat, KUD Vila Velebita, KUD Bibinje, KUD Nadin, KUD Galeb, KUD Carza i Glazbena poduka Korona.