ŽIVOT NA VAGI Zadranin Miro Bajlo doživio fantastičnu transformaciju, izgubio 42 kilograma u manje od pet mjeseci

Slika korisnika mkvanja
ZAVRŠILA TREĆA SEZONA RTL-OVOG SHOWA
Marin GOSPIĆ/RTL
I nakon ispadanja iz showa Miro je nastavio sa zdravim načinom prehrane i intenzivnim treninzima

U RTL-ovom showu "Život na vagi" sudjelovao je i 35-godišnji Zadranin Miro Bajlo koji je u show došao sa 151,28 kilograma. Do emisije koja je emitirana 31. listopada izgubio je 23,7 kilograma ili 15,16 % tjelesne mase.

Na tom posljednjem vaganju Miru je vaga pokazala 3,6 kilograma više od posljednjeg rezultata, što je bio razlog za njegovu automatsku diskvalifikaciju. Bio je tužan i razočaran jer napušta show na način na koji ga nije napustio niti jedan kandidat u sve tri sezone "Života na vagi!".

S Mirom smo razgovarali neposredno nakon ispadanja, a on nam je otkrio kakvi su mu daljnji planovi.

Istaknuo je i kako su mu Baro, Biba, Petar i trener Mario bili najveća podrška te ga najviše dizali tijekom života u kući.

Prilikom ulaska u show rekao je kako bi volio izgubiti 60 kilograma, a do diskvalifikacije je izgubio 23,7 kilograma, međutim ono što nitko nije očekivao jest fantastičan rezultat kojeg je Miro u manje od pet mjeseci uspio postići i nakon ispadanja iz showa.

- U kuću sam ušao sa 154 kg, a u trenutku  kada sam ispao ih showa  imao sam 128 kg, zapravo sam skinuo neka 24 kilograma. Ja sam prezadovoljan s tim rezultatom i naravno da namjeravam nastaviti sa zdravim načinom prehrane te treninzima.  Moja idealna težina koju bih volio imati je nekih 105 - 108 kg, jer sam visok 194 cm, rekao nam je tada Miro.

Nakon večerašnjeg vaganja nefinalista, sudionika showa „Život na vagi“, Miro je gotovo dostigao najavljeni cilj, vaga je pokazala 109,8 kilograma, točnije čak 42 kilograma manje od kilaže s kojom je ušao u show. Miro je izgubio 27,7 % tjelesne mase i bio jedan od najizglednijih dobitnika 50.000 kuna, nagrade za nefinalistu koji je izgubio najveći postotak tjelesne mase, no u konačnici ga je ipak prestigla Irena koja je za dlaku pred Petrom odnijela pobjedu s čak 40,6% izgubljene mase.

Iako, nije ušao u finale, a niti osvojio nagradu za najboljeg nefinalistu, Miro je prezadovoljan svojim rezultatima.

- Od kada sam izašao iz kuće pravilno se hranim i  svakodnevno treniram, idem dalje. Kilogrami su otišli, idu i dalje, a ja nastavljam sa zdravom prehranom i treninzima. Nema više nikada povratka na staro, istaknuo je Miro, koji je doživio zaista veliku transformaciju.

Miro je čini se doslovno shvatio krilaticu sudionika showa koja glasi „Nikada više debeo“.

- Kritike su me malo pogađale u početku, no to sam riješio sam sa sobom. Sada sam totalno miran i staložen, totalno drugačiji čovjek. Od kada sam izašao iz kuće osjećam se odlično. Iznutra se osjećam vrhunski. Kilogrami su otišli, to je iza mene, nastavljamo dalje još intenzivnije, uz veliki red, rad i trud, naglasio je Miro, posebno zahvaljujući supruzi za podrušku u cijelom ovom periodu jer bez nje bi mu ističe, sve bilo teže.

Pobjednik 3. sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" i dobitnik nagrade od 150.000 kuna je Alen Abramovič (45) iz Zagreba, čovjek koji je u show došao sa 181,3 kilograma i u manje od pet mjeseci izgubio 86,4 kilograma ili 47,7% tjelesne mase, odnosno gotovo pola sebe. Alen sada teži 94,9 kilograma.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Zadarskog lista od 27.11.2018. ...

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno