Šarić još jednom dupkom napunio bar

Slika korisnika admin
Autor: 
Ivan Šarić

Zadarski stand-up komičar Ivan Šarić održao je u srijedu navečer još jedan urnebesan nastup u Zadru. Lokacija je ovog puta bio Famous bar, a reakcije publike bile su jednako i smijeh i plač, naravno u pozitivnom smislu, jer je goste Šarić svojim gegovima tjerao do suza. Kao i uvijek kada je o Šariću riječ, popis tema bio je izuzetno šarolik, od muško-ženskih odnosa, preko glazbe do nezaobilazne politike.

Zadarski komičar prošlih je mjeseci nasmijavao televizijsku publiku kao uspješan protagonist showa "Tvoje lice zvuči poznato", a iako nije ušao u finale, ostat će zapažen njegov nastup u revijalnom dijelu finalne večeri, u kojoj je nastupio zajedno s Dušanom Bućanom.

Šariću je ovo treći put u nešto više od mjesec dana da je supkom uspio napuniti prostore u Zadru (uz još jedan nastup u Famousu gostovao je i u Old Times Pubu), a vjerujemo kako mu ovakve gaže dobro dođu kako bi spojio ugodno s korisnim, odnosno uz nastup vidio svoju obitelj i prijatelje u Zadru, od kojim mnogi ne propustaju nijedan njegov nastup.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno