Novoselović: U NK Zadru živi duh vanjskog suradnika

Slika korisnika valentinam
GRADSKO VIJEĆE
Gradu treba ozbiljan nogometni klub, ali treba staviti na papir način kako im pomoći. Nastavit ćemo razgovor s njima, a oni moraju biti spremni na promjene, rekao je Dukić
Vedran SITNICA
Antun Novoselović i Darko Vrdoljak (SDP)

Vijećnik SDP-a Antun Novoselović  govorio je na Gradskom vijeću i o stanju u Nogometnom klubu Zadar kazavši kako je mislio da će se stanje u tom klubu popraviti.

- Grad im je za sljedeću godinu predvidio 800.000 kuna, a vodstvo kluba radi kao što su radili i njihovi prethodnici. Sponzora nema, u njemu trenira 350 djece, a sve plaćaju njihovi roditelji. Grad ima 41 posto vlasništva i treba voditi računa da kroz svoje većinske predstavnike u Nadzornom odboru bolje kontrolira klub. Što će se učiniti da klub radi transparentno i da se oslobodi duha vanjskog suradnjika koji živi kroz njegove ljude u klubu, upitao je Novoselović kojem je gradonačelnik odgovorio kazavši kako su imali razgovor s predstavnicima NK Zadar kojeg vode ozbiljni ljudi.

- Gradu treba ozbiljan nogometni klub, ali treba staviti na papir način kako im pomoći. Nastavit ćemo razgovor s njima, a oni moraju biti spremni na promjene, odgovorio je gradonačelnik Branko Dukić.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno