Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nediljko Bubnjar jedini kandidat za načelnika

Autor: Suzana Bandić

18.01.2009. 23:00
Nediljko Bubnjar jedini kandidat za načelnika

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Načelnik Bubnjar nije krio svoje zadovoljstvo ovakvom stranačkom odlukom, no, kako je istaknuo, nije ni sumnjao kako će dobiti povjereje svojih kolega za još jedan mandat


Nediljko Bubnjar bit će i na sljedećim lokalnim izborima HDZ-ov kandidat za načelnika Škabrnje. Potvrđeno je to na sjednici Općinskog odbora HDZ-a održanoj u subotu poslijepodne u Škabrnji, a na kojoj je aktualni načelnik, usprkos brojnim trzavicama unutar i izvan stranke, ipak dobio podršku stranačkih kolega i to jednoglasnu.
Načelnik Bubnjar nije krio svoje zadovoljstvo ovakvom stranačkom odlukom, no, kako je istaknuo, nije ni sumnjao kako će dobiti povjereje svojih kolega za još jedan mandat.
Iza njega, naime, osim raznih afera koje su dizale medijsku prašinu i punile novinske stupce stoje i brojni vrijedni projekti koji su poboljšali kvalitetu življenja mještanima ovog ravnokotarskog mjesta.
Najviše buke podiglo se tijekom gradnje brze ceste, takozvane Kalmetine. Načelnika Bubnjara prozivalo se za nelegalnu eksploataciju kamena, pogodovanje pri dodjeli poslova i slično.
Osim toga, Nediljko Bubnjar, HDZ-ov načelnik Škabrnje našao se na udaru i svojih stranačkih kolega. Nakon što je još jednom izabran za predsjednika škabrnjskog HDZ-a prošle godine, optuživalo ga se i da je lažirao izbore. Bubnjar se branio i odgovarao kako su to gluposti gubitnika i rezultat naručenih provokacija iz redova HSP-a HDZ u Škabrnji je u taotalnom kaosu.
Puno se toga tijekom načelničkog mandata Nediljku Bubnjaru stavljalo na teret, no ništa od spominjanog nije mu dokazano. Suprotno tome, iza njega stoje uređene prometnice, nogostupi, uređena komunalna infrastruktura, obnovljena škola, dječji vrtić i cijeli niz projekata koji su omogućili da Škabrnja bude poželjno mjesto za život kako starijima, a tako i mladima koji se sve više vraćaju u Škabrnju i tamo zasnivaju obitelji.