Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zebić: Sve ide uobičajenim tijekom

Autor: Drago Bajković

18.01.2009. 23:00
Zebić: Sve ide uobičajenim tijekom

Foto: Vedran SITNICA



Atmosfera je odlična,a zadovoljan sam motiviranošću i zalaganjem svojih igrača na svakom treningu. Posebno je to važno u ovome prvom dijelu priprema kada se pune akumulatori za tešku polusezonu koja je pred nama, kazao je Zebić


Iza nogometaša Zadra je prvi tjedan priprema za nadolazeći proljetni dio sezone u Prvoj HNL. Jučer je trener Dalibor Zebić svojim igračima dao slobodan dan, a od danas kreću ponovno po sistemu 2-2-1, što znači da dva dana zaredom imaju po dva treninga, a onda treći jedan.
– Sve ide uobičajenim tijekom. Atmosfera je odlična,a zadovoljan sam motiviranošću i zalaganjem svojih igrača na svakom treningu. Posebno je to važno u ovome prvom dijelu priprema kada se pune akumulatori za tešku polusezonu koja je pred nama.
Važno je da nema ni puno ozljeda.
– Radi se o lakšim istegnućima ili upalama. Za sada su izvan pogona zbog tih razloga Surać, Batkoski, Mitrović i Batur koji se priprema po posebnom programu. Još uvijek osjeća stanovita zatezanja i čekamo njegovo zeleno svjetlo kako bi se priključio ostalim suigračima.
U srijedu će momčad Dalibora Zebića odigrati prvu oglednu utakmicu i to s Raštanima.
– Tu rezultat svakako neće biti primaran. Mislim da ću odmoriti iskusnije igrače koje uostalom i ne trebam isprobavati. Priliku će dobiti svi ostali, što uključuje novopridošle igrače i one mlađe koji se trenutačno pripremaju s nama. U svakom slučaju u tu utakmicu ulazimo iz punog treninga i sigurno će noge biti teške. Međutim, ono što je vrlo važno je pristup svakog pojedinca i na to ću posebno obratiti pažnju. Nakon ovoga prvoga dijela krerćemo u Poreč gdje ćemo odigrati 4-5 jakih prijateljskih utakmica.
Što se tiče još poneke prinove, Zebić je rekao:
– Poznato je da bi nam itekako dobro došao jedan lijevi bočni. Isto tako znamo da tržište oskudijeva kvalitetnim igračima i zato ćemo samo uslučaju da se radi o istinskom pojačanju na toj poziciji dovesti takvog igrača – zaključio je jučerašnje kratko javljanje Zebić.