Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Batista ostao u Primorcu

Autor: Milenko Brkić

18.01.2010. 23:00
Batista ostao u Primorcu

Foto: Sebastian GOVORČIN



Momčad trećeligaša Primorca pod vodstvom Armanda Marenzzija počela je s pripremama za nastavak natjecanja u Trećoj HNL. Na prvoj prozivci pojavilo se dvadesetak igrača, ali prvi put u dužem periodu i – isti trener. U odnosu na jesenski dio prvenstva, neki su igrači promijenili sredinu. Tako su Marko Anić i Marko Rašo pristupili Zadru, Dario Zanić će igranje nastaviti u Vrbovcu, a klub su napustili još Jakušić i Čirjak.
Od prinova koji su se pojavili na prozivci, spomenimo dolazak Alena Zoričića, donedavnog igrača Šibenika, te mogućnost angažmana Brazilca Thiaga Rodriguesa, koji je prethodno nastupao za Široki Brijeg. Kao i uvijek aktualno je i pridruživanje mladih igrača iz klupskog pogona prvoj momčadi.
Dobra vijest za biogradske navijače je da u klubu ostaje Rafael Batista, najbolji napadač Biograđana. Kompletiranje momčadi očekuje se krajem tjedna kada bi se iz Argentine trebao vratiti Vischovic, čeka se i Moravčić kao i nekolicina ostalih igrača koji nisu bili na prvoj prozivci.


 KRENULI I BENKOVČANI


Počele su pripreme nogometaša Velebita za nastavak sezone u Trećoj HNL. Na prvom okupljanju bili su svi igrači. Ivica Erlić, predsjednik kluba, pozdravio je okupljene igrače i stručni stožer nakon čega je Ivo Šupe, trener, iznio plan i program priprema. Za početak će se raditi na fizičkoj spremi igrača, a potom slijedi uigravanje.
U odnosu na jesen Velebit je slabiji za Nikolu Žilića koji je prešao u Zadar, vratar Krševan Santini je pojačao drugoligaša Hrvatski dragovoljac, a Ante Čerkez dobio je papire što će reći da je slobodan igrač. Dva nova igrača su povratnik Gojko Uskok te Antonio Žilić, obojica su došla iz četvrtoligaša Polače. (I. G.)