Dani hrane i pića Bukovice i Ravnih kotara

Slika korisnika admin
enolozi_2
Zvonko KUCELIN
Benkovac je u posljednje vrijeme oaza uspješnih vinara

Krajem lipnja u organizaciji Turističke  zajednice grada Benkovca  održat će se manifestacija  "Dani hrane i pića Bukovice i  Ravnih kotara". Projekt manifestacije trenutačno je u  izradi, tako da još nije poznat  broj sudionika, a za sad se zna  kako će na radionicama u  sklopu manifestacije sudjelovati brojni stručnjaci i enolozi.  Posljednjih godina svjedoci  smo sve boljim vinima u Zadarskoj županiji, a prošle godine su vinari s benkovačkog  područja ostvarili jako dobre  rezultate.

- Manifestacija "Dani hrane  i pića Bukovice i Ravnih kotara" održat će se krajem lipnja. Karakter manifestacije je  edukativno-prodajno-izložbeni, a uz sudionike na radionicama će biti brojni stručnjaci, gastronomi i enolozi, kaže  Vanja Čvrljak, direktor Turističke zajednice Benkovac.

Jedan od glavnih ciljeva manifestacije je promocija Benkovca.

- Manifestacijom mislimo  promovirati ovo područje koje ima jako dugu tradiciju u  proizvodnji ekohrane. Nalazimo se u blizini turističkih  središta i ovim potezom planiramo napraviti svojevrsni iskorak u prezentaciji Benkovca i naše turitičke ponude,  kaže Čvrljak.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika leon
Svaka čast dečki, samo naprijed. Sviđa mi se što ste aktivni u zadnje vrijeme..To područje svakako ima što za ponuditi. Ne sastoji se turizam samo od mora i sunčanja.