Stoka i SMF zabavljaju Zadrane

Slika korisnika admin
sfm_postsexymotherfockers
Tomislav JERAK
Sexymotherfuckers

Ovog četvrtka Zadar očekuju dva događaja koja se ne smiju propustiti. Riječ je o koncertu odličnih Sexymotherfuckersa u Maraschino baru te nastupu Marina Ivanovića Stoke u Peppers baru. O SMF-ima se ne treba puno govoriti, jer je njihova pojava Zadranima itekako poznata. "Ajme meni nije mi dobro", "Trajekt", "Maslina", "Dido je lud", "Ciu ciu" samo su neki od hitova s prošlog albuma SMF-a koji će zasigurno dobro podgrijati atmosferu u Maraschinu.

Kada je riječ o Stoki, nakon turbulentnog života i vremena provedenog u centru za rehabilitaciju, zadarskoj publici se predstavlja albumom "Pogodi ko se beko?!?". Koncert u Zadru održat će u sklopu promotivne turneje.

Novi album donosi 13 pjesama za koje tekstove potpisuje Stoka, dok je za glazbu zaslužan uglavnom Bojan Šalamon - Shalla, ujedno i producent albuma, zajedno s Lukom Karamarkom i Tomom Žaperom - Makrom Polom. Koliko mu je nedostajala glazba i što je radio proteklih godina Stoka je najbolje i najiskrenije objasnio u naslovnoj pjesmi "Pogodi `ko se beko?!?". Povratak na glazbenu scenu Stoka je najavio prije nekoliko mjeseci prvim singlom te videospotom "Sex i grad" koji na komičan način prikazuje materijalizam. Aktualnim, drugim singlom i videospotom "Ja sam Zagreb" poznati dečko s Kvatrića odrepao je odu rodnom Zagrebu, gradu koji je i inače često prisutan u njegovim rimama. Miks albuma potpisuju Miro Vidović (Morris studio), Chach i Kirk Yano. Kirk Yano je Grammyjem nagrađivan producent koji je radio na albumima Madonne i Mariah Carey, dok se Chach može pohvaliti suradnjom s reperima Busta Rhymesom i DMX-om. Na albumu gostuju Nina Badrić i Martina Vrbos te Saba - Stokin dugogodišnji prijatelj i suradnik.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno