Na proljeće otvorenje Atrija

Slika korisnika admin
Atrij radovi
Adam VIDAS
Atraktivni prostor od 145 četvornih metara Grad je iznajmio po cijeni od 15 eura po četvornom metru

Radovi na nekadašnjem kafiću Atrij ponovno su intenzivirani, a prema riječima vlasnika Hrvoja Petričića, trebali bi biti gotovi kroz mjesec dana te će nakon toga uslijediti pripreme za otvaranje prvog brunch bara u Zadru.

Koncept brunch bara je još uvijek nedovoljno poznat u Hrvatskoj, a gostima će po prihvatljivim cijenama nuditi hranu i piće te, naravno, zabavu. Prema najavama u njemu će se ujutro nuditi croissanti i razni kolači, jednostavnija jela bit će u ponudi za ručak, a uvečer će se restoran pretvoriti u bar koji će biti mješavina lounge, living i coctail bara s glazbom.

- Najavljivali smo otvorenje još prošle sezone, ali došlo je do problema s kanalizacijom i instalacijama. Bilo je dosta posla, a tijekom ljeta su bili zabranjeni radovi. Promijenili smo kompletne instalacije i radovi bi trebali biti završeni kroz mjesec dana, a dvadesetak dana nakon toga planiramo otvorenje, najavio je Hrvoje Petričić, vlasnik tvrtke IPSE koja je prostor zakupila od Grada nakon što prijašnji vlasnik nije plaćao najamninu.

Atraktivni prostor od 145 četvornih metara nekadašnjeg kafića Atrij iznajmljen je od Grada Zadra preko javnog natječaja po cijeni od 15 eura po četvornom metru. Troškovi najma u posljednjih godinu dana, bez troškova preuređenja, popeli su se na oko 200 tisuća kuna.

- Najamninu plaćamo svaki mjesec. Recesija nas je sve malo zakinula i radovi su prezahtjevni, ali sama lokacija je prekrasna i u gradu će biti vrhunski lokal, kazao je Petričić.

Hrvoje Petričić ima bogato iskustvo u ugostiteljskom poslu jer je već dugi niz godina vlasnik restorana Kornat.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno