Aramis Naglić: Nadam se ostanku Bostica

Slika korisnika valentinam
Riječ trenera
Vedran SITNICA
ZADOVOLJAN - Aramis Naglić

Nakon utakmice s Alkarom svoju ocjenu ogleda dali su i treneri. Trener Zadra Aramis Naglić kaže kako je ovo bila očekivana pobjeda.

- Odradili smo na dobar način utakmicu s angažmanom koji je bio na visini. Imali smo širu rotaciju i drago mi je da je Vladović iskoristio dobro svoje minute. Bitno je da smo uspjeli dati svim igračima raspoređenu minutažu i da smo se energetski minimalno potrošili. Knowles je imao problema s koljenom i sa zubom tako da nije konkurirao za ovu utakmicu, ali će biti spreman za Mornar u ponedjeljak. Što se tiče Bostica i njegovog produženja ugovora koji mu je uskoro ističe, nadam se da će Uprava naći rješenje koje će nas zadovoljiti.

Neven Plantak (Alkar):

- Na trenutka smo izgledali jako dobro. Zadovoljan sam, jer nismo odigrali toliko loše koliko je Zadar u dobroj formi. Oni za sada igraju najbolju košarku u regionalnoj ligi tako da nismo mogli tražiti nešto više od poraza. Svi su moji igrači dobili priliku i osjetili su draž igranja na Višnjiku, a mi se moramo okrenuti Riboli što je za nas kvalifikacijska utakmica.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika manga48
Samo naprijed!
Slika korisnika manga48
Samo naprijed!