Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

U ponedjeljak posebna regulacija prometa

19.01.2019. 17:23
U ponedjeljak  posebna  regulacija  prometa


Za potrebe obilježavanja akcije Maslenica, 21. siječnja, donesen je raspored zatvaranja gradskih prometnica kao i parkirališta. 


Tako će u vremenu od 8.30 do 9.50 sati bit će zatvorena Ulica Franka  Lisice od raskrižja s Putem Kotlara i Ulicom kneza Novaka Krbavskog do  Gradskog groblja i promet će se preusmjeravati u Put Kotlara i Ulicu kneza Novaka Krbavskog u vremenu od 8.30 do 9.50 sati bit će zatvorena Ulica Franka Lisice od raskrižja s Ulicom Miroslava i Janka Perice do Gradskog groblja u vremenu od 9.50 do 10.20 sati bit će zatvorena Ulica Vlatka Mačeka od raskrižja s ulicama Šestanski prilaz i Put Kotlara prema  Ulici Ante Starčevića i promet će se iz smjera Arbanasa usmjeravati Ulicom Bregdetti prema gradskom kolodvoru, dok će se promet Ulicom Miroslava i Janka Perice (smjer istok-zapad) preusmjeravati u Put Kotlara u  vremenu od 9.15 do 11 sati bit će zatvoren promet na raskrižju ulica Dr.  Franje Tuđmana i Put Stanova u ulicu Polačišće na način da će promet iz  ulice Put Stanova biti moguć lijevo i desno u ulicu Dr. Franje Tuđmana,  dok će istovremeno promet ulicom Dr. Franje Tuđmana (smjer zapad –  istok) biti moguć samo ravno i lijevo u ulicu Put Stanova u vremenu od  9.15 do 11 sati bit će zatvorena ulica Obala kneza Branimira (smjer zapad – istok) na raskrižju s ulicom 112. brigade i promet će se preusmjeravati u ulicu 112. brigade dalje prema ulici Dr. Franje Tuđmana u vremenu od 10 do 11 sati bit će zatvoren promet na raskrižju ulica Josipa  Jurja Strossmayera i Bana Josipa Jelačića na način da će se promet iz ulice Josipa Jurja Strossmayera preusmjeravati lijevo u ulicu Bana Josipa Jelačića i istovremeno promet iz ulice Bana Josipa Jelačića u desno u ulicu  Josipa Jurja Strossmayera. Očekuje je se po potrebi i tjelesna regulacija  prometa od strane policijskih službenika  na raskrižju ulica Josipa Jurja  Strossmayera i Ivana Mažuranića, te na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Dr. Franje Tuđmana. Ulica Petra Svačića, od Branimirove obale  do ulice Polačišće će biti zatvorena od 9.15 do 10.45 sati.


Za potrebe obilježavanja akcije Maslenica, u ponedjeljak 21. siječnja  za promet u mirovanju bit će zatvorena sljedeća parkirališta: parkiralište  kod glavne pošte, parkiralište kod Gradskog groblja, parkirališne površine kod Novih vrata te parkiralište na Branimiru kod Veslačkog.         




Organizatori mole građane za strpljenje i poštivanje prometne regulacije.