U ponedjeljak posebna regulacija prometa

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika anamarijabilan
Zbog obilježavanja akcije Maslenica
Za potrebe obilježavanja akcije Maslenica, u ponedjeljak 21. siječnja za promet u mirovanju bit će zatvorena sljedeća parkirališta: parkiralište kod glavne pošte, parkiralište kod Gradskog groblja, parkirališne površine kod Novih vrata te parkiralište na Branimiru kod Veslačkog
Grad Zadar
Parkiralište kod gradskog groblja bit će zatvoreno
Za potrebe obilježavanja akcije Maslenica, 21. siječnja, donesen je raspored zatvaranja gradskih prometnica kao i parkirališta. 
Tako će u vremenu od 8.30 do 9.50 sati bit će zatvorena Ulica Franka  Lisice od raskrižja s Putem Kotlara i Ulicom kneza Novaka Krbavskog do  Gradskog groblja i promet će se preusmjeravati u Put Kotlara i Ulicu kneza Novaka Krbavskog u vremenu od 8.30 do 9.50 sati bit će zatvorena Ulica Franka Lisice od raskrižja s Ulicom Miroslava i Janka Perice do Gradskog groblja u vremenu od 9.50 do 10.20 sati bit će zatvorena Ulica Vlatka Mačeka od raskrižja s ulicama Šestanski prilaz i Put Kotlara prema  Ulici Ante Starčevića i promet će se iz smjera Arbanasa usmjeravati Ulicom Bregdetti prema gradskom kolodvoru, dok će se promet Ulicom Miroslava i Janka Perice (smjer istok-zapad) preusmjeravati u Put Kotlara u  vremenu od 9.15 do 11 sati bit će zatvoren promet na raskrižju ulica Dr.  Franje Tuđmana i Put Stanova u ulicu Polačišće na način da će promet iz  ulice Put Stanova biti moguć lijevo i desno u ulicu Dr. Franje Tuđmana,  dok će istovremeno promet ulicom Dr. Franje Tuđmana (smjer zapad –  istok) biti moguć samo ravno i lijevo u ulicu Put Stanova u vremenu od  9.15 do 11 sati bit će zatvorena ulica Obala kneza Branimira (smjer zapad – istok) na raskrižju s ulicom 112. brigade i promet će se preusmjeravati u ulicu 112. brigade dalje prema ulici Dr. Franje Tuđmana u vremenu od 10 do 11 sati bit će zatvoren promet na raskrižju ulica Josipa  Jurja Strossmayera i Bana Josipa Jelačića na način da će se promet iz ulice Josipa Jurja Strossmayera preusmjeravati lijevo u ulicu Bana Josipa Jelačića i istovremeno promet iz ulice Bana Josipa Jelačića u desno u ulicu  Josipa Jurja Strossmayera. Očekuje je se po potrebi i tjelesna regulacija  prometa od strane policijskih službenika  na raskrižju ulica Josipa Jurja  Strossmayera i Ivana Mažuranića, te na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Dr. Franje Tuđmana. Ulica Petra Svačića, od Branimirove obale  do ulice Polačišće će biti zatvorena od 9.15 do 10.45 sati.
Za potrebe obilježavanja akcije Maslenica, u ponedjeljak 21. siječnja  za promet u mirovanju bit će zatvorena sljedeća parkirališta: parkiralište  kod glavne pošte, parkiralište kod Gradskog groblja, parkirališne površine kod Novih vrata te parkiralište na Branimiru kod Veslačkog.         
Organizatori mole građane za strpljenje i poštivanje prometne regulacije.
Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1.5 (2 glasova)