Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Parkirao se karnevalski šator

Autor:

18.02.2009. 23:00
Parkirao se karnevalski šator

Foto: Vedran SITNICA



Na parkiralištu kod dvorane Jazine jučer je osvanuo šator u kojem će se sljedećih nekoliko dana zabavljati brojne maškare. Pored šatora se nalazi i lunapark za najmlađe.
Grad Zadar besplatno je ustupio jedno od većih gradskih parkirališta na kojem ima oko 200 parkirnih mjesta tvrtki Fest d.o.o. iz Karlovca, koja na ovom mjestu treću godinu zaredom postavlja šator u kojem nastupaju brojni izvođači. Ipak, tijekom tih nekoliko dana karnevalskog ludila brojni će građani biti uskraćeni za besplatno parkirališno mjesto. Kao alternative Grad im je ostavio ili parkiralište na Ravnicama koje je odavno “prebukirano” ili izdvojiti tri kune po satu za parkiralište.
 – Grad nam je tu lokaciju dao na korištenje, a sve ostalo mi plaćamo, rekao nam je direktor tvrtke Fest d.o.o. Darko Tuček.
On je dodao da će šator raditi danas kad će nastupati Jole, u subotu će maškare zabavljeti Jasmin Stavros, a u utorak Maja Šuput i band Enjoy. Ulaznica za maškarane posjetitelje koštat će 20, a za one bez maske 30 kuna.