Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ulaznice u prodaji po 50 kuna

18.02.2011. 23:00
Ulaznice u prodaji po 50 kuna


U četvrtak 24.  veljače s početkom u 21 sat u  hrvatskom hramu košarke,  dvorani Jazine u Zadru,  održat će se humanitarni koncert “Veliko srce za pomoć  Roku”. Na koncertu će nastupiti zvijezde hrvatske estrade Zlatan Stipišić Gibonni,  Hari Rončević i Neno Belan  te grupa Freeway.
Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je liječenju  Roka Ugrinića, sedmogodišnjeg dječaka s otoka  Pašmana koji boluje od tumora na moždanom deblu i  hitno mu je potrebno liječenje  terapijama protonskog  zračenja koje se provodi u  Münchenu.
Ulaznice po cijeni od 50  kuna mogu se kupiti u zadarskim kafićima Kulf na Kalelargi, Kult u Varoši, Mali  caffe na Bulevaru, Maraschino baru u zgradi Veslačkog  kluba Jadran te u Turističko-informativnom centru  kod sata na Narodnom trgu.  Ulaznica se može kupiti i u  kafiću Đino na biogradskom  kolodvoru, a na dan koncerta  u zadarskoj dvorani Jazine.
Nakon koncerta u Biogradu  na Moru kojim je srušen rekord tamošnje dvorane s  Joškom Čagljem Jolom i Jelenom Rozgom, Tomislavom  Bralićem i klapom Intrade te  klapama Cantus, Ardura, Biograd i ženskom klapom Libar  Privlaka, a potom u Preku u  dvorani OŠ Valentin Klarin  gdje su nastupili Giuliano, Ivica Sikirić Ićo, Duje Stanišić,  grupa Mirakul te klape Bibinje i Kaleta, ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji velikodušno se pridružuje i prvi  hrvatski ambasador dobre volje, Gibonni, splitski kantautori Hari Rončević i Neno  Belan te Freeway band.
Sedmogodišnjem Roku  Ugriniću, iz Ugrinića na otoku Pašmanu, u listopadu 2010.  godine dijagnosticiran je tumor na mozgu. Riječ je o  teško izlječivom obliku tumora. Roko se trenutno nalazi u  Zagrebu u Klaićevoj bolnici i  ne može hodati pa je privezan  za krevet. Njegova obitelj je  stalno uz njega i u ovim teškim  trenucima potrebna im je pomoć i podrška.
Oni koji nisu u mogućnosti  doći na koncert, pomoć mogu  uplatiti u korist navedenih  žiro računa: Roko Ugrinić, ž.r.  – 80402000-3102057227-Erste  banka ili Katarina Ugrinić  (majka), ž.r. -2340009-  3103157793-PBZ banka.