Cvjetnica s papom Franjom u Rimu

Slika korisnika valentinam
Prijavite se na hodočašće
Autor: 
Cijena aranžmana iznosi 410 eura. U cijenu je uračunat: prijevoz autobusom, smještaj na bazi pet polupansiona, ulaznice u vatikanske muzeje i katakombe, audio slušalice i stručni vodič. Pri prijavi obavezna je uplata akontacije u iznosu od 50 eura
Ilustracija
Cijena aranžmana iznosi 410 eura

Cvjetnica s papom Franjom u Rimu - Hodočašće u Rim, organizira se od 22. (četvrtak) do 28. (srijeda) ožujka 2018. godine. Katehetski ured Zadarske nadbiskupije poziva zainteresirane da se čim prije prijave za sudjelovanje na tom hodočašću u Nadbiskupski ordinarijat Zadar ili nadbiskupijski Katehetski ured, na broj: 023 / 208 650. ili na broj 098 920 27 26. Kontakt osoba je s. Viktorija Gadža. Ili na email: ku.zadar@gmail.com

Program hodočašća u Rim, s posjetom Asizu, Pompejima i Monte Cassinu je sljedeći: u četvrtak, 22. ožujka - polazak u večernjim satima iz Zadra kopnenim putem prema Asizu; u petak, 23. ožujka - razgledavanje Asiza. Nastavak vožnje prema Rimu. Dolazak u Rim u večernjim satima; u subotu, 24. ožujka - razgledavanje vatikanskih muzeja, Bazilike sv. Petra, Trga sv. Petra, Anđeoske tvrđave; u nedjelju, 25. ožujka – Cvjetnica - sudjelovanje na misi i u procesiji s papom Franjom na Trgu sv. Petra. Večernje razgledavanje Rima (Piazza Navona, Fontana di Trevi, Španjolski trg, Zavod sv. Jeronima); u ponedjeljak, 26. ožujka - odlazak u Pompeje te u Monte Cassino. Nastavak vožnje prema Rimu; u utorak, 27. ožujka - razgledavanje bazilike sv. Ivana Lateranskog, bazilike sv. Pavla izvan zidina, katakomba sv. Kalista, Koloseuma, crkve sv. Petra u okovima, Foruma romanum, Kapitolija; u srijedu, 28. ožujka - povratak kućama. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Smještaj hodočasnika je u hotelu Oasi san Giuseppe, koji je od Vatikana udaljen svega pet kilometara. Sobe su dvokrevetne, s tušem.

Cijena aranžmana iznosi 410 eura. U cijenu je uračunat: prijevoz autobusom; smještaj na bazi pet polupansiona (doručak i večera); ulaznice u vatikanske muzeje i katakombe; audio slušalice i stručni vodič za Rim, vatikanske muzeje, katakombe i Pompeje.

Pri prijavi obavezna je uplata akontacije u iznosu od 50 eura. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno