Nije dobro prošao u kafiću pa pokušao odvesti audi

Slika korisnika valentinam
Lopovska posla
Provalnik je na kraju završio u rukama policije

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u petak u noćnim satima u Murvici najprije provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 27-godišnjaka iz kojeg nije ništa otuđio, te potom na parkiralištu ispred objekta pokušao otuđiti audi 26-godišnje vlasnice.

Protiv ovog 22-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe i teške krađe u pokušaju.

U noći s četvrtka na petak u Zadru, nepoznati počinitelj je u Ulici Hrvoja Ćustića provalio u ugostiteljski objekt 46-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio alkoholno piće i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.  U istom periodu u Zadru, u Ulici Kolovare nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt trgovačkog društva, odakle je otuđio dva televizora, fritezu, prijenosno računalo, prijenosnu blagajnu i razno alkoholno piće. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

Od 8. do 17. veljače u Zadru, u Ulici Slave Raškaj, nepoznati počinitelj je provalio u drvarnicu 40-godišnjeg vlasnika te otuđio četiri automobilska kotača. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. 

U noći sa subote na nedjelju u Zadru, u Ulici Put Pudarice nepoznati počinitelj je provalio u drvarnicu 43-godišnje vlasnice odakle je otuđio dva bicikla i dječju sjedalicu za bicikl. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U subotu poslijepodne u Zadru, na Obali kneza Trpimira nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta otuđio mobitel u vlasništvu 20-godišnjaka. A u noći sa subote na nedjelju u Zadru, na Obali kralja Tomislava nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 42-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna u oba slučaja krađe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)