Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Objesio se umirovljeni policajac

Autor: Suzana Bandić

18.03.2009. 23:00
Objesio se umirovljeni policajac

Foto: Adam VIDAS



U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su da su dojavu o pronalasku mrtvog tijela 50-godišnjaka u njegovoj kući na Pagu zaprimili u 15.30 sati, ali više detalja o ovom tragičnom događaju nismo uspjeli doznati.
Ante Kovačić Ratko (50) iz Paga počinio je jučer u poslijepodnevnim satima samoubojstvo vješanjem. Riječ je o umirovljenom policajcu čije je tijelo pronađeno jučer oko 15.30 sati u prizemlju njegove obiteljske kuće u Zadarskoj ulici. Inače, kako doznajemo od mještana, nesretni je čovjek sa suprugom i sinom više od 20 godina stanovao u stambenoj zgradi u centru Paga u Ulici kralja Zvonimira.
Prije dvije godine podigao je veliki kredit i započeo graditi kuću u kojoj je jučer odlučio okončati svoj život. Među mještanima koji su ga zvali Ratko, slovio je kao miran, samozatajan i izrazito kulturan i ljubazan čovjek koji je još u svojim 20-tim godinama došao na Pag gdje je radio kao policijski djelatnik sve do 1997. godine kada je otišao u mirovinu. U
Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su da su dojavu o pronalasku mrtvog tijela 50-godišnjaka u njegovoj kući na Pagu zaprimili u 15.30 sati, no više detalja o ovom tragičnom događaju nismo uspjeli dobiti. Navodno je u posljednje vrijeme bio sklon depresiji, a viđan je i u lokalnim kafićima, što inače nije bio njegov običaj. Stoga će motivi zbog kojih je ovaj 50-godišnjak odlučio okončati svoj život ostati tajna koju je zauvijek odnio sa sobom.