Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Benkovčani i Polačani u Njemačkoj

Autor: Ivica Gjergja

18.03.2010. 23:00
Benkovčani i Polačani u Njemačkoj


Nakon uspješnog ovogodišnjeg nastupa na tri međunarodna turnira (Italija, Bugarska Ikken cup, Sarajevo Open 2010.) kickboxing Team-Mi6 sastavljen je od natjecatelja iz Benkovca i Polače od 19. do 21. ožujka nastupit će na turniru u Njemačkoj (Öhringen). Za benkovačko-polačku kombinaciju, koja će prvi put sudjelovati na ovom jakom turniru, natjecat će se 14 boraca.
– Trudit ćemo se Hrvatsku, ali i Benkovac i Polaču predstaviti u što boljem svjetlu. Nadamo se medaljama, posebno od onih iskusnijih – kaže Elvis Nakić, voditelj momčadi.
Na put odlaze: Matej Lebo, Franjo Opačak, Bruno Mikulić, Antonia Perić, Anđela i Karla Bobanović, Sanja Soldo, Kristina Jurjević, Danijela i Nikola Perković, Dino Buterin, Beta Hasanović, Karmen Galac, Matej Lučić, Martin Trdijević. Treneri: Borislav Mikulić i Josip Čačančar.
Na prethodnim ovogodišnjim turnirima Team-Mi6 je osvojio zlatnu rukavicu, četiri srebra i jednu broncu u Moreni di Piave. Na Ikken cup u Sofiju učinak je bio prvo mjesto i pobjednički pehar, odnosno pet zlatnih, tri srebrne i šest brončanih medalja. Konačno, na Sarajevo Openu 2010. tri djevojke okitile su se s tri zlata, dva srebra i jednom broncom.