Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Zebić: Vratili smo se u život

18.03.2012. 23:00
Zebić: Vratili smo se u život


Ivo Ištuk stigao je na presicu praćen povicima ogorčenih navijača. Tražili su njegov “skalp”.
– Opravdani komentari navijača – govorio je Ištuk trenutak kasnije.
– I ja sam ogorčen. Ne znam što bih više rekao. Ne znam što razmišljaju ljudi koji vode klub, ali svaki potez u ovoj situaciji može biti logičan. Idemo dalje zajedno ili na drugi način.
O utakmici nije puno dužio, uostalom što se tu uopće ima govoriti.
– Čestitam Zadru na sasvim zasluženim bodovima. Oni su daleko više zaslužili pobjedu. Teško je nešto više reći nakon ovakve izvedbe. Pribojavali smo se da nećemo uspjeti postići gol, a to se i desilo i ništa nas ne može opravdati za ovaj rezultat,  za ono što priredili sebi i ljudima u klubu uoči Hajduka. Očekivali smo bolju atmosferu. Puno grešaka je bilo i za to nema opravdanja. Pokušali smo i sa Čulinom, Dedićem, međutim sve te izmjene nisu donijele ništa željeno. Jednostavno smo izgubili strpljenje koje je došlo kao plod nemoći. Borba za ostanak? S ova tri boda bila bi borba za vrh, a bez toga slijedi borba za ostanak s obzirom na raspored i igre koje pružamo. Više od stanja na ljestvici zabrinjava izvedba i kvaliteta igre – rekao je Ištuk.
Dalibor Zebić dvaput je u manje od godinu dana odnio sva tri boda s Kantride. U prethodnih 18 godina HNL-a to Zadranima nije uspjelo niti jednom.
– Kao što ste vidjeli, bilo je dovoljno da napokon budemo čvrsti, koncentrirani i borbeni, te da ovu nervozu koja ima Rijeka kada igra kući gurnemo u svoju korist. Znali smo da ćemo doći do jedne šanse. Nije bilo ljepote i šansi, ali u jednoj radnoj jednoj utakmici uspjeli smo osvojiti tri boda i definitivno smo se vratili u život – rekao je Zebić.