Susreli se svi dosadašnji načelnici Škabrnje

Slika korisnika admin
bubnjar
Zvonko KUCELIN
Aktualni načelnik Nediljko Bubnjar

Povijesni sastanak za Općinu Škabrnja ! Svih pet općinskih načelnika, od vremena od kad su novim teritorijalnim ustroje Republike Hrvatske 1993. godine Škabrnja i Prkos dobili status općine, do danas, po prvi puta uopće sijeli za zajednički stol. Druženje se održalo na neutralnom terenu, u jednom od restorana u Sukošanu.

- Želimo napraviti sve za boljitak i prosperitet Škabrnje i Prkosa. Ne moramo se slagati oko svega, no najvažnije je da surađujemo što i hoćemo, kazao je Nediljko Bubnjar, aktualni načelnik Općine Škabrnja.

Osim Bubnjara tu su najvažniju općinsku dužnost obavljali prvi načelnik Zoran Gurlica, Ante Milković, Mladen Škara i Luka Škara. Svi su iz redova HDZ-a osim nezavisnog Luke Škare kojeg je prije pet godina na lokalnim izborima podržavao HSS i HSP.

Neformalno druženje uz primjerenu večernju spizu i čašicu razgovora prošao je u prijateljskom ozračju. Pozitivan ton, izglađene su ili se pokušalo izgladiti većinu nesuglasica.

- Ideja ovog sastanka bila da se neke stvari raščiste i  spustu tenzije, koje se vuku iz pojedinih izbornih godina. Za zajedničkim stolom smo bili da pošteno popričamo oči u oči. Jer jedino u takvom ozračju možemo doći do  najoptimalnijih rješenja  za Škabrnju i Prkos, poručio je Bubnjar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika trimer23
Ej Brkiću, lakše s tim pridjevima. Ako ne znaš njihovo značenje, onda ih ne upotrebljavaj. Zbog toga tvoji tekstovi dolaze do granice frivolnosti, i od jednog ugostiteljskog događaja, ti praviš tanku priču. Nije to nikakav povijesni sastanak, nego skup petorice seoskih glavara, ograničenih svime osim častohlepljem.Svi su se oni dobro uhljebili na patnji mjesta koje ni po čemu ne može biti općina, osim po žrtvi na kojoj svi zarađuju...
Slika korisnika huligan
Jadna država di je svaka selendra općina,Galovac,Škabrnja,Zemunik općine u razmaku 5 km.. Glavno da glavarima otiču glavine od janjetina i peka na račun sirotinje