Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ćurjurić: Inter je poentirao iz svoje jedine prigode

Autor: Matej Lordanić

18.04.2010. 22:00
Ćurjurić: Inter je poentirao iz svoje jedine prigode

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Jako loše smo ušli u utakmicu. Mi nikako nismo uspjeli stvoriti izgledniju prigodu za postizanje pogotka – kazao je Ćurjurić
Očekivano, nogometaši Zadra nisu bili zadovoljni svojom igrom protiv zaprešićkog Intera koji je odnio pobjedu sa Stanova zahvaljujući preciznoj lopti Grgurovića i prisebnosti Boseca u ključnom trenutku. Igrači Dalibora Zebića bili su složni u konstataciji da je igra bila prilično slaba, a kao najveći problem naglasili su nedostatak upotrebljivih lopti za napadače.
– Nikada nije dobro nakon poraza, tim više što je ovo već treći u nizu. Tražili smo tri boda iz ove utakmice kako bismo prekinuli negativni niz. No, nismo uspjeli u tome, već smo primili pogodak koji je Interu donio pobjedu, a nama novi poraz. Naša je igra bila jako loša, a nama napadačima su nedostajale kvalitetne lopte. Bili smo odsječeni od ostatka momčadi. Mogli smo ići i lakšim putem da smo pobijedili Intera, ali što je tu je – rekao je Želimir Terkeš, a nakon njega pred novinare je stao Ivan Ćurjurić.
– Jako loše smo ušli u utakmicu. Mi nikako nismo uspjeli stvoriti izgledniju prigodu za postizanje pogotka. Inter je poentirao iz jednoga udarca na gol. Sada nas očekuje gostovanje u Rijeci. Mogli smo osigrati pitanje ostanka u ligi, ali, nažalost, nismo uspjeli u tome. Imali smo inicijativu kroz cijelu utakmicu, ali već tri-četiri kola nas prati ista boljka – problem realizacije. No protiv Intera nas nije mučio samo taj problem, već uz to nismo uspijevali naći se u šansi za gol. A kada je tako, nemamo se pravo čemu nadati – kazao je Ćurjurić.
– Nismo odigrali kako treba. Nismo uspjeli stvoriti nijednu pravu prigodu, dok je Inter s druge strane postigao pogodak iz jedne šanse. Našim su napadačima nedostajale kvalitetne lopte koje bi mogli pretvoriti u pogodak – kratko je rekao Jure Jerbić.
Strijelac pobjedonosnog pogotka Tomislav Bosec bio je zadovoljan osvojenim bodovima, dok zasluge za pogodak ponajviše pripisuje sjajnom dodavanju Marija Grgurovića.
– Grgurović mi je poslao fantastičnu loptu i nije mi preostalo ništa drugo nego poslati je ispod Zadrova vratara Gluića. Za pogodak je više zaslužan Grgurović nego ja jer loptu koju mi je poslao nije mogla biti bolja. Osvojeni bodovi su jako važni za nas u borbi za ostanak. Ovime smo anulirali poraz od Sesveta – izjavio je Bosec, ne želeći previše pažnje obraćati na incident koji se zbio prilikom proslave pogotka u kojemu ga je jedan gledatelj ošamario.
– Kada sam se popeo na ogradu, prišao mi je nepoznati gospodin i udario me. No ništa mu ne zamjeram. Ako je to ogledalo njegove kulture i njegov način ponašanja, neka samo tako nastavi. Meni to ništa ne predstavlja, najvažnija mi je pobjeda i osvojeni bodovi koje nosimo u Zaprešić – poručio je Bosec.