Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Nova generacija ekoloških, medijskih i grafičkih tehničara

Autor: Katarina Belić

18.04.2010. 22:00
Nova generacija ekoloških, medijskih i grafičkih tehničara

Foto: Sebastian GOVORČIN



Ekološki, medijski i grafički tehničari iz Prirodoslovno-grafičke škole u petak su u restoranu “Zadar” na Rivi proslavili završetak svoga četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja. Uz maturante i njihove pratnje na maturalni ples došli su i njihovi dugogodišnji profesori, razrednici kao i ravnatelj Žarko Grancarić.
Na samom početku programa, kao što je i običaj, riječi pozdrava, zahvale i hvale svim učenicima kao i profesorima je uputio ravnatelj. Potom su se i sami pojedinačno predstavili te dodijelili simbolične poklone svojim razrednicima.
Kao i svaka maturalna zabava ni ova nije mogla proći bez neizbježnog izbora za najljepšu maturanticu i najljepšeg maturanta, kojim su se titulama ovoga puta okitili Anela Kolundžić iz 4. b razreda i Damjan Kovačić iz 4. c.
Dobro raspoložena i vesela ekipa iz školskih klupa u kombinaciji sa zadarskim bendom Mirakul bili su i više nego dobar jamac za nezaboravan provod tijekom večeri koji se i nakon slavlja u restoranu nastavio u obližnjem klubu Forum.