Papaya 30. najbolji klub svijeta

Slika korisnika admin
Autor: 
papaya_7
Posjetitelje i ovog ljeta u Papayi očekuje vrhunska zabava

Novaljski klub Papaya proglašen je 30. najboljim klubom svijeta za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG. Upravo zahvaljujući ovom izboru Papaya je ovih dana u vijestima brojnih svjetskih medija kao novo blago zabave Mediterana.

Jubilarna deseta sezona obilježit će se najdužim line up-om te najbogatijim programom u povijesti ove poznate europske ljetne destinacije.

Deset festivala, nabolji DJ-evi današnjice, glazbeno-scenski programi te vizualna i artistička iznenađenja, zabavljat će goste i turiste iz cijelog svijeta ovog ljeta. Svoj su dolazak potvrdili najbolji DJ svijeta u povijesti Armin Van Buuren, koji će četvrti put zaredom nastupiti i to u sklopu Papaya Day&Night Festivala i švedska DJ zvijezda Axwell, član mega popularne glazbene atrakcije Sweedish House Mafia koji je upravo svoj nastup u klubu PAPAYA 2010. godine proglasio najboljim nastupom sezone. Predvodnici nove generacije DJ-a, Hardwell, Nicky Romero, Bingo Players, Thomas Gold dio su ovogodišnjeg spektakla i prvi će put osjetiti čaroliju čarobnog hrvatskog otoka. Dobro poznati gosti Papaye Freemasons i The Shapeshifters te Sunnery James & Ryan Marciano na oduševljenje mnogih obožavatelja dolaze ponovno. Engleski superstar DJ Eddie Halliwell predstavit će se vlastitom rezidencijom FIRE IT UP.

- Drago mi je da ću se prvi put predstaviti hrvatskoj publici upravo u klubu Papaya i to na veliki rođendan, njihovu desetu obljetnicu. Čuo sam od svojih kolega sve najbolje o vašem otoku, gostima i nevjerojatnoj energiji. Radujem se tjednim nastupima i pozivam sve zaljubljenike u dobru glazbu da ovo nikako ne propuste - izjavio je Eddie Halliwell.

Novaljsku Papayu u proteklim su sezonama posjećivali gosti iz više od 80 zemalja. Velik broj gostiju očekuje se iz Velike Britanije pa bi ovo moglo biti rekordno ljeto prema broju dolazaka gostiju.

- Njima ove godine poklanjamo još neka sjajna imena poput Michaela Woodsa, Tima Masona, Chrisa Lakea. Najpoznatiji talijanski DJ-i Nari&Milani, Riva Starr i Alex Kenji također su prvi put gosti kluba PAPAYA dok se Cristian Marchi s oduševljenjem vraća kao i AN21 & Max Vangeli - učenici švedske škole iz Size Records Steve Angella. Potvrđen je i dolazak francuskog DJ-a Joachina Garraude. Program i ulaznice za klub PAPAYA mogu se pronaći i osigurati na web adresama: www.papayashop.com.hr i www.eventim.hr.

Dolazi i R&B diva Eve
Reboot & Mirko Loko poznati su DJ-i koji će nastupiti u sklopu Cadenza Showcasea party brenda. Prvi put u Papayu dolazi australski DJ dvojac Tv Rock. Za sve ljubitelje trance glazbe svoj dolazak potvrdili su i Cosmic Gate, a za obožavatelje electro glazbe tu je nositelj svih electro partyja u svijetu Crookers te najpoznatiji svjetski techno DJ Marco Carola. Prvi put ovog će ljeta u Papayi na Hip Hop & R&B Fresh island Festivalu na New Yorker pozornici između ostalih nastupiti i R&B diva Eve.
Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno