Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Papaya 30. najbolji klub svijeta

18.04.2012. 22:00
Papaya 30. najbolji klub svijeta


Svoj su dolazak potvrdili najbolji DJ svijeta u povijesti Armin Van Buuren i švedska DJ zvijezda Axwell, član mega popularne glazbene atrakcije Sweedish House Mafia


Novaljski klub Papaya proglašen je 30. najboljim klubom svijeta za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG. Upravo zahvaljujući ovom izboru Papaya je ovih dana u vijestima brojnih svjetskih medija kao novo blago zabave Mediterana.
Jubilarna deseta sezona obilježit će se najdužim line up-om te najbogatijim programom u povijesti ove poznate europske ljetne destinacije.
Deset festivala, nabolji DJ-evi današnjice, glazbeno-scenski programi te vizualna i artistička iznenađenja, zabavljat će goste i turiste iz cijelog svijeta ovog ljeta. Svoj su dolazak potvrdili najbolji DJ svijeta u povijesti Armin Van Buuren, koji će četvrti put zaredom nastupiti i to u sklopu Papaya Day&Night Festivala i švedska DJ zvijezda Axwell, član mega popularne glazbene atrakcije Sweedish House Mafia koji je upravo svoj nastup u klubu PAPAYA 2010. godine proglasio najboljim nastupom sezone. Predvodnici nove generacije DJ-a, Hardwell, Nicky Romero, Bingo Players, Thomas Gold dio su ovogodišnjeg spektakla i prvi će put osjetiti čaroliju čarobnog hrvatskog otoka. Dobro poznati gosti Papaye Freemasons i The Shapeshifters te Sunnery James & Ryan Marciano na oduševljenje mnogih obožavatelja dolaze ponovno. Engleski superstar DJ Eddie Halliwell predstavit će se vlastitom rezidencijom FIRE IT UP.
– Drago mi je da ću se prvi put predstaviti hrvatskoj publici upravo u klubu Papaya i to na veliki rođendan, njihovu desetu obljetnicu. Čuo sam od svojih kolega sve najbolje o vašem otoku, gostima i nevjerojatnoj energiji. Radujem se tjednim nastupima i pozivam sve zaljubljenike u dobru glazbu da ovo nikako ne propuste – izjavio je Eddie Halliwell.
Novaljsku Papayu u proteklim su sezonama posjećivali gosti iz više od 80 zemalja. Velik broj gostiju očekuje se iz Velike Britanije pa bi ovo moglo biti rekordno ljeto prema broju dolazaka gostiju.
– Njima ove godine poklanjamo još neka sjajna imena poput Michaela Woodsa, Tima Masona, Chrisa Lakea. Najpoznatiji talijanski DJ-i Nari&Milani, Riva Starr i Alex Kenji također su prvi put gosti kluba PAPAYA dok se Cristian Marchi s oduševljenjem vraća kao i AN21 & Max Vangeli – učenici švedske škole iz Size Records Steve Angella. Potvrđen je i dolazak francuskog DJ-a Joachina Garraude. Program i ulaznice za klub PAPAYA mogu se pronaći i osigurati na web adresama: www.papayashop.com.hr i www.eventim.hr.


Dolazi i R&B diva Eve




Reboot & Mirko Loko poznati su DJ-i koji će nastupiti u sklopu Cadenza Showcasea party brenda. Prvi put u Papayu dolazi australski DJ dvojac Tv Rock. Za sve ljubitelje trance glazbe svoj dolazak potvrdili su i Cosmic Gate, a za obožavatelje electro glazbe tu je nositelj svih electro partyja u svijetu Crookers te najpoznatiji svjetski techno DJ Marco Carola. Prvi put ovog će ljeta u Papayi na Hip Hop & R&B Fresh island Festivalu na New Yorker pozornici između ostalih nastupiti i R&B diva Eve.