Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Sprema se trodnevni metal spektakl

18.04.2012. 22:00
Sprema se trodnevni metal spektakl


Pozornice će biti u blizini mora. Užitak praćenja koncerata s plaže je još nešto po čemu je ovaj festival jedinstven, unikatan i – poseban, kažu organizatori


Metalfest Open Air Croatia, koji se održava u Zadru od 2. do 5. lipnja, održat će se na Puntamici, a na dvije pozornice nastupit će neki od najvećih metal bendova današnjice – Megadeath, W.A.S.P. Blind Guardian, Kreator, Fear Factory i mnogi drugi.
– Visigoth i Liburnian pozornice će na Metalfestu 2012. biti centri glazbenih događanja i po njima će u tri dana “prošetati” više od sedamdeset bendova. Pozornice će biti u blizini mora. Užitak praćenja koncerata s plaže je još nešto po čemu je ovaj festival jedinstven, unikatan i – poseban, kažu organizatori dodajući kako je privilegija, koju će imati samo posjetitelji ovog festivala, ležati na plaži ili kupati se u moru, a u isto vrijeme nazočiti nastupima nekih od najvećih metal bendova današnjice.
Na njihovim internetskim stranicama postavljen je line up bendova, i dok će na Visigoth stage-u nastupati većinom strani velikani i domaće metal uzdanice poput Rising Dreama i Cold Snapa. Liburnian stage će biti prilika za poslušati regionalne bendove o kojima će se više čuti u budućnosti. Cijena jednodnevne ulaznice je 314 kuna, a festivalske do 30. travnja je 429 kuna.