Tomasov bi trebao igrati za Zadar do kraja sezone

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA
POVRATAK U STARO JATO? - Marin Tomasov, Josip Bilaver i Antonio Mršić

Marin Tomasov više nije član Hajduka. Arbitražna komisija HNS-a donijela je "presudu" u korist Marina Tomasova, a na štetu splitskih "bilih". Ova je odluka pravomoćna što znači da je Tomasov automatski postao slobodan igrač, a Splićani mu povrh toga moraju isplatiti cjelokupno dugovanje koje navodno iznosi 250.000 kuna. Iako se u medijima nagađalo da će Tomasov odmah po donošenju ove odluke preći u redove Dinama to se, čini se, neće dogoditi. Iako ništa nije sigurno Tomasov bi u redove hrvatskog prvaka trebao preći po završetku ove sezone, naravno, ako se sve usuglasi u trokutu Tomasov - Sinovčić - Mamić. U prvoligašu sa Stanova su potvrdili da će s Tomasovim najvjerojatnije potpisati ugovor do kraja sezone.

- Da je bilo pravičnosti Tomasov je trebao biti slobodan igrač tri dana nakon podnošenja zahtjeva za raskidom ugovora, znači po žurnom postupku. Međutim, nikada nije kasno za pravdu - kazivao je jučer ujutro Josip Bajlo, predsjednik NK Zadra.

- Ništa ne bih želio prejudicirati po pitanju odluke o navodnoj informaciji da će Zadar potpisati ugovor s Tomasovim do kraja sezone. Reći ću samo da bi Tomasov trebao igrati za Zadar do kraja sezone, a hoće li do toga doći vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana. Ako nešto ne iskrsne u međuvremenu to bi se trebalo dogoditi.

To znači da Tomasov sigurno neće biti u sastavu protiv Cibalije?

- Prekasno je da bi se Tomasov registrirao za nas i stekao pravo nastupa protiv Vinkovčana. Ako se registrira prije sljedećeg utorka, onda će imati pravo nastupa u Koprivnici protiv Slaven Belupa - kazao je u kraćem razgovoru Josip Bajlo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno